Ροή Αναρτήσεων

Αναγνώστης μας από τον Αστακό μας εστειλε τις κατεγγελίες....(ΦΩΤΟ)

Αναγνώστης μας από τον Αστακό ο οποίος έχει κτήμα στο Λεσίνι και η γυναίκα του είναι από το Καραϊσκάκη , μας έστειλε φωτογραφίες από φρέσκια παράνομη παροχή πλησίον της γέφυρας Κανδήλια που φαίνεται η νέα  άσφαλτος ,

η όποια     έχει πέσει πρόσφατα και ξεκινάει κάτω από το γεφύρι για να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου,            για να βολέψουν τους κολλητούς , όταν στον Αστακό το νερό κλείνει από τις έξι το απόγευμα  .



Στο Καραϊσκάκη και στο Βασιλόπουλο που πηγαίνει  συχνά, βλέπει τα φίδια να βγαίνουν στον                 κεντρικό δρόμο Καραϊσκάκη Βασιλόπουλο  από τα ξερά χορτάρια μαζί με τα σκουπίδια καθημερινά και ο Δήμαρχος κάθεται στην καρέκλα του και καμαρώνει .Που να δει κανείς τι γίνεται στους εσωτερικούς δρόμους των χωριών αυτών.

Στον νυχτερινό Αστακό χαλάσαμε το φαγοπότι από τις δεκάδες γάτες στου σκουπιδοντενεκέδες μέσα και έξω και οι άλλες   δυο από τον ημερήσιο Αστακό δείχνουν την ίδια εικόνα παντού  με σκουπίδια μέσα και έξω από τους κάδους ,  ξερά χόρτα ,παλιά  στρώματα και άχρηστα αντικείμενα .

Η Τρίτη φωτογραφία δείχνει το ζωντανό φίδι να κινείται προς τα χόρτα ανενόχλητο .

Τι άλλο θα δούμε .


Bασιλοπουλο 

































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το νέο .μπραβο ρε ξεφτίλες παντού σκουπίδια χορτάρια και βρομιά .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά ορέ . μέχρι και φίδια στον κεντρικό δρόμο .και το χάλασμα του δρόμου για την παράνομη παροχή τι σας λέει ;πραγματικά αγγελούδια τα Τριανταφυλλάκια και μετά το νερό στον Αστακό τζίφος .κλειστό από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί . που να έρθουν και οι Αθηναίοι το καλοκαίρι .τότε θα γίνει το έλα να δεις .μόνο ο Γιαννάκης μας έλεγε πως το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το νερό .αυτό έλεγε θα είναι παρελθόν .μόνο ο Γιαννάκης σε τρία καλοκαίρια θα είναι παρελθόν .

Ανώνυμος είπε...

προφανος ο αναγνωστης δεν εχει με τη να ασχοληθει, στην γεφυρα καντυλια χαλασε το γεφυρι και ριξαν ασφαλτο ,δεν ειναι απο παροχη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ....ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΠΟΛΕΤΑ ...ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠ ΕΞΩ .....ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ....ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.