Ροή Αναρτήσεων

Πρόεδρος Τοπική Κοινότητα Αγραμπέλου : Όταν η αγάπη για το Χωριό σου είναι αστείρευτη αδιαπραγμάτευτη και ανιδιοτελής




Όταν η αγάπη για το Χωριό σου είναι αστείρευτη αδιαπραγμάτευτη και ανιδιοτελής τότε μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.
Έτσι και εμείς σαν γνήσιοι ταπεινοί υπηρέτες του χωριού μας χωρίς να σκεφτούμε τις αρνητικές συνθήκες , αρπάξαμε ένα φτυάρι μία τσουγκράνα ένα πατητήρι και ορμίσαμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτό που αγαπάμε, το χωριό μας . Τι και αν η ζέστη μας βαρούσε κατακούτελα τι και αν η πίσσα μας έκανε άχρηστα τα ρούχα μας τι και αν είχαμε ξεχάσει να πάρουμε καπέλα και νερά, το αποτέλεσμα ήταν ένα : Εθελοντικά να καλύψουμε μερικές λακκούβες , μιας και για πρώτη φορά μας δόθηκε η δυνατότητα από την περιφέρεια να πάρουμε υλικό              (Ψυχρή άσφαλτος)  και να διορθώσουμε τον δρόμο.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω Πρώτα απ’ όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν με την καρδιά τους τις υπηρεσίες τους που τόσο είχαμε ανάγκη. Τους ‘’αφανείς ήρωες ’’  Τον Θανάση , τον Γιώργο , τον Βαγγέλη,  τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας συλλόγου Μπολίκα Δημήτριο , Τον ακούραστο Κο Λάμπρο που μόνο και μόνο η παρουσία του και οι συμβουλές του μας είναι απαραίτητες (μας έφερε νερά, γάντια, και καπέλα) και τέλος τον Φίλο μας τον Πάνο που εκτός ότι ήταν ο Αρχιμάστορας έβαλε και το αυτοκίνητό του και έκανε δύο δρομολόγια μέχρι το Αγρίνιο για να μας εξυπηρετήσει. Όταν έχεις τέτοιους φίλους όλα θα κυλήσουν χαρούμενα και μόνο όμορφα πράγματα θα γίνονται για το μικρό μας χωριό.
Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κο Φαρμάκη Νεκτάριο , τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας Κο Μαυρομάτη Αθανάσιο και τον Συνεργάτη του Κο Παπαδόπουλο Γεώργιο , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για παροχή ψυχρής ασφάλτου.
 Όταν υπάρχει όρεξη προθυμία και συνεργασία θα γίνουν …Όλα από την Αρχή , και θα πετύχουμε!
 Επίσης τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη που μας έδειξε τον δρόμο και τις όποιες ενέργειες που ακολουθήθηκαν για να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου μας .
Έπεται συνέχεια!!!







10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μόνο αγαπάτε το χωριό σας.
Είστε εξαιρετικοί αιρετοί και εξαιρετέοι.

Ανώνυμος είπε...

Από της εκατό λακούβες έχουν επουλωθεί η 50 οι υπόλοιπες ποτέ γιατί τόσος θόρυβος

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που έριχνες την Πίσα προς τον κάμπο τα λάστιχα με της παράνομες παροχές που ήταν στο δρόμο δεν τα είδες

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαλουνης και ο Λαϊνάς τον είχαν στα όπα όπα και τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ,,,,ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ JCB ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.......ΤΟΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

γαλουνης-λαινας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα υδρομετρα που πηγαίνουν στον κάμπο της χρυσοβιτσας από το αγραμπελο δεν είναι στα φρεάτια που είναι μέσα στο χωριό είναι στα χωράφια διάσπαρτα τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

δλδ.
χάος

Ανώνυμος είπε...

Μουγγα ο πρόεδρος δεν έβγαλε δελτίο τύπου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.