Ροή Αναρτήσεων

Κύριε Δήμαρχε η Ιλαροκωμωδία στην πλάτη της πόλης του Αστακού ένεκα υμών πεδίο δόξης λαμπρόν για διαφόρων ειδών τυχοδιώκτες, λαϊκιστές έγινε μια ασύλληπτη Ιλαροτραγωδία.!!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Μετά το Βατερλό σας με τους σωρούς σκουπιδιών και μπάζων σε ολόκληρο τον Δήμο τώρα βρεθήκαμε  μάρτυρες μιας κατάστασης , η οποία μας προκάλεσε καταπληξία – κολάπσους ( εξηγείστε εσείς στους πολίτες σαν γιατρός που είστε ,τι σημαίνει ο όρος ,αφού στο ευρύ κοινό η έννοια  αυτή είναι γνωστή από την Αγγλική ορολογία ) και επειδή δεν θα το κάνετε εσείς , λέμε  εμείς  ότι ήταν το σοκ , το οποίο εισπράξαμε , όταν μετά τις   δεξαμενές στα Λιβαναίϊκα Αλώνια ,στις οποίες η μεν εξώπορτα της περίφραξης ήταν ανοιχτή ,αλλά στις δεξαμενές και το αντλιοστάσιο μετά το ξεγύμνωμα που σας κάναμε πριν μια εβδομάδα ακριβώς ήταν κλειδωμένα  , σας είχαμε γράψει ότι εικάζαμε  , πως και οι άλλες δεξαμενές θα ήταν ξεκλείδωτες και χωρίς λουκέτα .  

Και ο του θαύματος πριν αλέκτορα φωνήσαιτρις, αφού ήμασταν βέβαιοι, ότι είχατε γράψει την εικασία μας εις τα παλαιά σας υποδήματα , πήγαμε στο πάρα κάτω  αντλιοστάσιο το απόγευμα της Τετάρτης 16/9/2020 , όπως φαίνεται και από το Πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος  της 16/9/220 ( δεν πρόκειται δηλαδή  για παλιές φωτογραφίες και Video ,πάθαμε το σοκ , όταν είδαμε και εκεί τα καπάκια των δεξαμενών ανοιχτά –χωρίς να υπάρχει δίπλα ούτε ίχνος από λουκέτο  και την αποτρόπαια εικόνα τους αρουραίους να κάνουν πάρτι , μόνο που αυτοί είναι πιο γρήγοροι  από τα γουρούνια και έτσι δεν προλάβαμε να τους φωτογραφίσουμε  .!!!!

Ντροπή και μόνο ντροπή .!!!

Και περιμένατε μετά από αυτό το αίσχος, να ήμασταν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να λειτουργήσουμε ως σανίδα σωτηρίας στο ναυάγιο της παράταξής σας ή μήπως νομίζετε πως αφού δεν ζητήσατε μια συγνώμη τουλάχιστον για τις αθλιότητες σας με τις πατερίτσες , πως τώρα θα σας δώσουμε έτσι ,σαν να μην έγινε και τίποτα άφεση αμαρτιών ;;;;

Τώρα σας περιμένει ο Σταυρός του μαρτυρίου και ο Γολγοθάς σας , τον οποίο θα ανεβείτε κανονικά , χωρίς να σας περνάει από το μυαλό σας , όπως  σε αυτόν τον υπόκοσμο << δήθεν >> ανώνυμων υβριστών , τι σας περιμένει στα αλήθεια .!!!!

Αυτό δεν ήταν τίποτα .

Ε όπου  να ‘ ναι  έρχεται και η διαπόμπευση .!!!!   

Κύριε Τριανταφυλλάκη είστε η επιτομή της Ανικανότητες και της Ανευθυνότητας.!!!

Τώρα η ευθύνη δεν επιμερίζεται και σε κάποιον Αντιδήμαρχο ,αλλά είναι Ακέραια δική σας , αφού από την ώρα που λάβατε γνώση , ότι οι δεξαμενές στα   Λιβαναίϊκα Αλώνια και η Κεντρική δεξαμενή πάνω από τον Αστακό ήταν  ξεκλείδωτες και τα καπάκια ανοιχτά  και την επισήμανση από εμάς , ότι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στις άλλες δεξαμενές , εσείς αντί να δώσετε εντολή ,να παρθούν λουκέτα άμεσα  για όλες τις δεξαμενές  και να κλειδωθούν όλα τα καπάκια τους , όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνος, εχέφρων  και ικανός Δήμαρχος, που σέβεται τους Δημότες του , εσείς στείλατε να βάλουν λουκέτα μόνο στις δεξαμενές , που είχαμε παρουσιάσει εμείς και όχι σε όλες , ως οφείλατε εκ της θέσεως σας ως Δημάρχου , αλλά φαίνεται ,πως εσείς είστε Δήμαρχος του φαίνεστε και όχι του πράττειν.!!

Μία συνεργάτης σας μας έψεξε, διότι κατά την γνώμη της, δεν έπρεπε να υποβάλαμε μηνυτήρια αναφορά Ενώπιων του Αρμόδιου Εισαγγελέα  εναντίον του Αρμόδιου Αντιδημάρχου ,αλλά να ενημερώναμε εσάς ,ότι οι δεξαμενές ήταν ανοιχτές . Αυτά αγαπητή φίλη  θα έπρεπε ,να τα κάνατε εσείς οι κάποιοι άλλοι   συνεργάτες του Δήμαρχου .

Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης δεν είναι αυτός . Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο , τις οποίες μέχρι στιγμής δεν λαμβάνετε ποτέ υπόψη σας στα σοβαρά και να καταγγέλλουμε στους πολίτες ,αλλά και στην δικαιοσύνη αν χρειάζεται λάθη ή εγκληματικές παραλείψεις όπως αυτές ,που καταγγείλαμε ,αφού το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και άπτετε της υγείας και της ζωής των Δημοτών .!!

Κι επιτέλους αν δεν μπορείτε δεν ή έχετε τις ικανότητες ή τις δυνατότητες να ανταποκριθείτε στην δύσκολη αποστολή μιας Υπεύθυνης Δημοτικής Αρχής τότε παραιτηθείτε.!!!!

Και ο του θαύματος  δεν βγάλαμε χθες την ανακοίνωση – καταγγελία ,αλλά περιμέναμε μήπως και πάτε σήμερα και βάλετε λουκέτα  στις ανοιχτές δεξαμενές στη θέση Μαργώνη ,όπως φαίνεται στην εφημερίδα  Ελεύθερος Τύπος της 16/9/2020.!!

 Αλλά εἰς μάτην ὑμῖν ἐστι τὸ ὀρθρίζειν, ἐγείρεσθαι μετὰ τὸ καθῆσθαι, οἱ ... και έτσι τρώγετε τον άρτον σας με πολύν κόπον και πόνον  κάθιδροι στις δερμάτινες πολύθρόνες σας ,τις οποίες εγκαταλείπετε μόνο για φωτογραφίες  Lifestyle και δεν πάει να καίγεται ο Δήμος ,εσείς εκεί γαντζωμένοι στις καρέκλες ,που είναι  το μόνο σας ενδιαφέρει και να θωπεύεται τις ορδές του υποκόσμου των <<δήθεν>> ανώνυμων υβριστώ μας   .!!

Αλλά και σήμερα όπως φαίνεται στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας της Πέμπτης 17/9/2020 οι δεξαμενές παραμένουν προκλητικά και ανερυθρίαστα από πλευράς σας ανοιχτές .!!!

Όχι κύριε Δήμαρχε δεν θα υποβάλουμε εναντίον σας Μηνυτήρια Αναφορά ,αφού εκτός από τις Πολίτικες Ευθύνες έχετε και τεράστιες Ποινικές Ευθύνες, παραδίδοντας σας απλά στην χλεύη και την αμετάκλητη καταδίκη  των Δημοτών , αλλά αν συνεχίζεται να πορεύεστε έτσι τότε πολύ γρήγορα θα υποβάλουμε μήνυση εναντίον σας και τότε ,θα είναι πολύ δυσάρεστα τα πράγματα για εσάς Προσωπικά .!!!

Αστακός 17/9/2020

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

Υ.Γ. 1

Πιστεύω ότι οι ορδές των υβριστών να πήραν τις κατάλληλες απαντήσεις στις απορίες τους ,καταπίνοντας παράλληλα την γλώσσα τους  , αν δεν πρόκειται για ανόητο υπόκοσμο .!!!













55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και τα φωτομονταζ....ορκιστηκα να μην ξαναγραψω σχόλιο αλλα πραγματικα το IQ σου με προκαλεί .... ειχα και το να γελάσω Έτσι....

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε αθεοφοβε εσπασες το λουκέτο για να βγαλεις αρθρο;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να ντρέπεσαι που κυνηγαs έναν συνάδελφο σου γιατρό δεν στο έχει κανεναs εχειs αποτύχει όταν κυβερνουσεs στο νερό δεν εκανεs τίποτα για τον αστακό παραιτησου

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας να λέτε θρασίμια πως σπάσανε το λουκέτο .
Έτσι ήταν και υπάρχουν πολλοί μάρτυρες και το ξέρεις πολλοί καλά ,όσο για το φωτομοντάζ στείλαμε και video και φαίνεται ξεκάθαρα η ωμή αλήθεια και παρακαλούμε το blog να τα αναρτήσει και αυτά .
Ντροπή σας ζαγάρια .

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ρε νούμερο έχει αποτύχει στο νερό ο Σταικος ή ο Τριανταφυλλάκης;
Δεν βλέπετε τα χάλια σας ;
Με τον Σταικο δεν έλειψε ούτε μια ημέρα νερό .

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ρε Γαρυφαλακι ο συνάδελφος ;
Εκείνος που χωρίς ντροπή χαρακτήριζε τον συνάδελφο του πατερίτσα και του είπε με πολύ ασέβεια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ,πως δεν είναι άντρας και δεν φοράει παντελόνια .
Πήγαινε πνίξου μαζί του αν έχεις λίγο φιλότιμο .

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχχαχαχ οτι και να κάνετε είστε ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

Βρε καραγκιόζη 6:23 τώρα που το blog ανέβασε και το video ,βλέπεις ζωντανά με τα στραβά σου ,ότι είναι χθεσινό το video όπως και οι μισές φωτογραφίες και δεν είναι φωτομοντάζ ,γιατί οι άλλες μισές είναι σημερινές .
Έχεις και το θράσος να μιλάς για το IQ μου ,που δεν διαθέτεις ούτε το ένα εκατοστό του δικού μου ,άθλιε συκοφάντη .
Φα ´ την στην μούρη τώρα ,που ήθελες να πετάξεις και εξυπνάδες .

Ανώνυμος είπε...

σταικε τραβά για τσάι με λεμόνι , η πολιτική τελείωσε για σένα , ξεκουράσου

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικος πίνει κρασί από το Ξηρομερο όπως τα παλικάρια του Ξηρομερου .
Άλλοι πίνουν τσάι με δηλητήριο μέσα, που τους κέρασε με τα χάλια τους .και όπως είναι πολύ ξεκούραστος, θα τους στείλει αδιάβαστους πολύ σύντομα ,γιατί είμαστε πάρα πολλοί εμείς ,που τον στηρίζουμε τώρα .

Ανώνυμος είπε...

Ναι από 5 γινατε 10.....🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

τι περιμένεις όταν άνθρωπος από περιβάλλον δημάρχου κάνει κουμάντο στο νερό. πάει σαλαλεκο τπν έφαγαν

Ανώνυμος είπε...

κ. Σταικο έχετε μπερδέψει το στυλ της ποκιτικής σας αντιπολίτευσης που ασκείτε.
στις αναρτήσεις σας γράψτε ότι νομίζετε και όπως και όσο νομιζετε.
Η παρουσία μας όμως ως δημοτική παράταξη στα Δ.Σ. τιυ δήμου μας, είναι σοβαρή πολιτική υπόθεση, διότι στο δημαρχείο συζητούνται σοβαρά και επίσημα όλα τα θέματα της κοινωνίας του δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

η παρουσία σας

Ανώνυμος είπε...

Παραίτηση σταικου εδώ και τώρα αποτυχία στα χρόνια που διηκησεs τουs δημουs τα προβλήματα με τα νερά εσύ τα διμηουργησεs στιsεπομενεsμερεsπεριμένω την παραίτηση σου δημοσια

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή κ. Στάίκο δέν πήγατε εψές για συζήτηση επίσημη και σοβαρή στο δημαρχείο
και σήμερα γραφετε αναρτήσεις για συζητήσεις στο καφενείο.

Ανώνυμος είπε...

πότε τη θέλης. απόψε ή αύριο πρωί-πρωί την παραίτιση.

Ανώνυμος είπε...

Από Δευτέρα μην χαλάσει το σαβ/κο ....που να τρέχει με τοση κακοκαιρια στην ηλικία του

Ανώνυμος είπε...

Και μετά καταγγελεις τους αλλους που πίνουν.....το τσουζουμε ε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αποψε που έχει Ιανό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος με ελάχιστο μυαλό που να συγκρίνει την τραγική σοβαρότητα των ξεσκέπαστων δεξαμενών με αυτά τα θεματάκια του συμβουλίου ;
Θα πρέπει να μην στέκεται καλά στα μυαλά του,για να ζητάει εξηγήσεις από τον Στάικο ,ο οποίος με τις δυο σημαντικότατες αναρτήσεις του σας διέλυσε και σας ρεζίλεψε .τι πόνος αβάσταχτος .
Λιώστους Γιατρέ .

Ανώνυμος είπε...

γιατί δέν γινονται διαζύγια πολιτικά σε παρατάξεις τα σαβ/κα.

Ανώνυμος είπε...

Βγες και στα χωριά γιατρέ για έλεγχο στης δεξαμενές εγκαταλείψει στον δήμο φυτειών μια τρωγλη

Ανώνυμος είπε...

910 αλήθεια τι καιρό κάνει στο χωριό.Εχετε απόψε Ιανό ?

Ανώνυμος είπε...

Μα το είχα πει στην πρώτη ανάρτηση ,πως αφού συμβαίνουν αυτά τα θλιβερά μπροστά στα πόδια τους στον Αστακό ,ότι σε όλα τα Χωριά άρα και στις Φυτείες θα είναι πιο τραγικά τα πράγματα ,που εσείς αγαπητέ 9:53 χαρακτηρίζετε ως μια τρώγλη ,πράγμα το οποίο δεν αμφισβητώ καθόλου και αυτοί στον κόσμο τους με φωτογραφίες ,πούλημα μούρης και Lifestyle και από ουσία μηδέν και μόνο προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου από τον υπόκοσμο που έχουν σφιχταγκάλιασμα .
Ας το πάρουν χαμπάρι όμως οι κάθε λογίς Αρουραίοι πως για εμάς : Τα θέματα
Δημόσιας Υγείας είναι πάνω από όλα και δεν τα βάζουμε σε ζυγαριά με τίποτα και για τίποτα .
Π.Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Άς τους να λένε στάϊκο θα λένε και κλένε.

Ανώνυμος είπε...

Άς τους να λένε στάϊκο θα λένε και θα κλένε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος και μια μικρούλα ομάδα δίπλα του έσπειραν ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες .
Μοιραίοι ,άβουλοι ,ανίκανοι και καταστροφικοί για τον τόπο .
Έτσι τους αξίζει .η απόλυτη απαξίωση τους από την κοινωνία .

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ελεεινοί και τεράστιοι ψεύτες....πλεον ολα δείχνουν τι είστε " απο τους οπαδούς ας μεχρι εσας" δεν ειστε ουτε για λύπηση

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,τελικά είναι πολύ χρήσιμος ο Σταικος για το Ξηρόμερο, σ άλλους χαρίζει το γέλιο μ αυτά που γράφει, λέει και κάνει!! σ άλλους εκτόνωση με τα μπινελίκια που του ρίχνουν!!! είναι και κάτι λίγοι ευτυχώς που τους προσφέρει "αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον" ..

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή κ. Σταικο η συμμετοχή της δημοτικής σας παράταξης στις τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Δήμου μας ως θεσμοθετημένου οργάνου που εκςί λαμβάνονται οι δημοτικές απόφασεις μπαίνουν στην "ζυγαριά" ?

Ανώνυμος είπε...

Να κλαίτε είναι τρόπος του λέγην. εμείς δέν θέλουμε να κλαίτε και να λυπάστε. Ο κόσμος σας ψηφισε να κανετε εργα. Να καθαρίζετε τις δεξαμενές να βάζετε τα καπάκια με λουκέτα να μήν πεσει μεσα κανένσ ζώο, να καθαριζετε τους καδους και να κουρεύεται τα γκαζόν.απλά πραγμστάκια κάνετε και αφήστε τις εξυπνάδες και τις 'πονηριές' .

Ανώνυμος είπε...

Όχι κύριε 9:21 .
Αντίθετα δεν μπαίνουν από εμάς και όχι μόνο από εμένα ,αφού για μας τα ζητήματα Δημόσιας Υγείας είναι πάνω από όλα και προπαντώς για απλά θεματάκια όπως ήταν τα θέματα του εν λόγω συμβουλίου .
Έτσι κάναμε εμείς γιατί έτσι μας απαιτεί η κοινωνία και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε .
Μην ξεχνάς ότι υπήρχαν συνεδριάσεις που στα 13 θέματα ψηφίσαμε και τα 13 και όταν χρειαζόταν η 14 ψήφος για να περάσει η απόφαση για το Παζάρι ,αυτή ήταν η δικιά μου και την έδωσα .!!!!!
Το θυμάσαι ή λέω ψέματα;;;;

Πάρε θέση ξεκάθαρα .
Καταδικάζετε απερίφραστα την εγκληματική αδιαφορία του Δημάρχου να είναι σχεδόν όλες οι δεξαμενές ξεκλείδωσες ,ναι ή όχι .
Την καταδικάζετε λοιπόν ;;;
Τα άλλα όλα είναι απλά η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή .
Μην πετάς επί ώρες την μπάλα στα κεραμίδια ,αφού κάνεις μπαμ, πως είσαι ο ίδιος που σου απάντησα 10 φορές στο Facebook ,γι αυτό που δήθεν θίγεις .
Κατάλαβες δηλαδή .
Π.Στάικος

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια να λεγεται κ. Σταικο.
σε καποια ζητηματα στηριξατετην δημ. αρχή με την ψηφο σας
και καλα κανατε σε καποια ζητηματα.
σε καποια ομως αλλα θεματα (προχθεσινη απουσία σας απο το Δ.Σ.)
ήταν η απουσια σας. λάθος 100 % λάθος σας.

Συμπέρασμα : τα όποια λάθη να μήν επαναλμάνονται.
και αυτο ισχύει για όλους μας και ανευ εξαίρεσης για ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

Πότε ξεκινάς περιοδεία για τα χωριά για να δεις τα χάλια και να ενημερώσεις και τους προέδρους όλοι οι κάτοικοι έχουν προβλήματα

Ανώνυμος είπε...

Η αυτοπεποίθηση, είναι η μεγαλύτερη πλάνη.
και αυτό γιατί κανένας μας μα κανένας μας δέν ξέρει το μέλλον
ακόμα δέν ξέρει ούτε και το αύριο, ούτε και μεθαύριο κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

σιγα την σιγουριά.
Και ο γαλούνης είχε δυνατή εκλογική αυτοπεποίθηση .....
και στην κάλπη έψαχνε να βρή τον ψήφο του.

Ανώνυμος είπε...

θυμάστε τον Σταικο στην αρχή
με τη αυτοπεποίθηση βάδιζε προς την αυτοδυναμία ?
ψεματα ?

Ανώνυμος είπε...

ο γαλουνης ειχε 5 συνεχόμενες πολιτικες νικες
3 τραετιες για προεδρος και 2 για δημαρζος Αλυζίας
και το 2006 ηττήθηκε πρωτη φορά.

εγω νομιζα ότι μετα την πολιτική ήττα το 2006 έμαθε και να χάνει εκλογές.
κι όμως αποδείχθηκε ότι δέν ξέρει ο γαλούνης να αποφέυγει ως πολιτικός τις ήττες.

Ανώνυμος είπε...

Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
και μη τον συνεφέρεις
Τι κρύβει μέσα το μυαλό
ενός τρελού δεν ξέρεις

Μπορεί να βρει στην τρέλα του
αυτά που ’χει ποθήσει
και που δεν αξιώθηκε
να δει και ν’ αποκτήσει

Βρε άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
άσ’ τονε στο όνειρό του
Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
κι έφτιαξε ένα δικό του

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά μεταξύ των τρελών και των λογικών ανθρώπων είναι ότι οι διανοητικά υγιείς έχουν πολλές ιστορίες να πούνε. Οι τρελοί έχουν μόνο μια ιστορία που τη λένε ξανά και ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Την απαξιωση της κοθνωνιας της ΕΛΑΒΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΩΤΗΣ...ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ;;; ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Χαχχαχαχ για ελα στα χωρια ειδικα αυτά που έβριζες να γελάσουμε....

Ανώνυμος είπε...

εσύ εισαι fanατισμένος και δέν βλεπεις τα πραγματα στην σωστή τους βάση και μετρας του ανθρώπους με τους ψηφους.
ελα να δεις στον Αστακο πόσοι λατρεύουν και αγαπανε τον Γιατρό Κυριο Παναγιώτη Σταικο.
άντε απο κεί με τις σαχχλαμάρες σας που λέτε βραδυάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Όποτε θελεις και σε όποιο χωριό θέλεις. να παμε.

Ανώνυμος είπε...

όταν γυρίζει το μυαλό δέν κολλάει σ' ενα σημείο μέσα στο κρανίο.

Ανώνυμος είπε...

Σταικε θα ξανασχοληθειs με τιs εκλογεs να παρειs 5 τιs εκατο

Ανώνυμος είπε...

μεχρι τότε μπορεί να υπάρχει άλλο σκηνικό
και αλλοι συν δυασμοι

Ανώνυμος είπε...

Και ένα τελευταίο για σήμερα πολιτικό σχόλιο Κ. Λιβάνη Θεόδωρε.
θέλψ να πιστεύω πολιτικά ότι, δέν υπήρξε προ/συνεννόηση Γαλούνη/Σταϊκου για την αδικαιολόγητη απουσία των 2 αυτών δημοτικών παρατάξεων απο το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου την 16-9-20

Ανώνυμος είπε...

Αυτο Φίλε μπορεί να το διαψεύση και σταικος άν θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι τίποτε άλλο αγαπητοί πατριώτες !
οι δύο αυτοι Σταικος και Γαλούνης
υπήρξαν και Δημαρχοι του Θεσμού της Αυτοδιοίκησης
και γι αυτό ξέρουν να"τιμούν" τα δημοτικά αυμβούλια.
καταλαβες Θοδωρή.

Ανώνυμος είπε...

Μην σε ξαναδώ σε καπάκι με εφημερίδα τελοsθα σε βάλω μέσα με το κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

Άχ θοδωρή άχ θοδωρή

Ανώνυμος είπε...

<< για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή >>

Ανώνυμος είπε...

σταικο με το λαϊκισμό και τις φωτογραφίςς
δέν γίνεται να ανέβεις τα σκαλιά του δημαρχείου
βάλε μυαλο σταικο βαλε μυαλό και μήν κανεις σαν μικρο και άπειρο παιδί της αυτοδιοικησης

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.