Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου:Αναβλήθηκε το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο λόγω έλλειψης απαρτίας



 Μπουρλότο στο Δήμο Ξηρομέρου

Δημοτικά Συμβούλια ακυρώνονται λόγω έλλειψης απαρτίας. Αντιδήμαρχοι παραιτούνται άλλη δεν θέλουν να αναλάβουν ένας κακός χαμός....




44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιώτη Στάικο εάν όντως αληθεύει, δημοσίευμα σε τοπικό blogs ότι απουσίαζε η δημοτικής σας παράταξη και εσείς κε Στάίκο απο την προγραμματισμένη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου,
- κατ αυτον τον πολιτικό τρόπο αντιλάμβάνεστε ως δημοτική παράταξη τον δημοκρατικό διάλογο για την αναζήτηση λύσεων στα θέματα του δήμου μας και την αυτοδιοικητική δημοκρατία στο δήμο μας ?
Καλή σας νύχτα Κε Παναγιώτη Στάϊκο !

Ανώνυμος είπε...

Να μήν ακούς το σωστό. Ν ακούς εκείνον τον """""""""ιντριγκαδόρο"""""" της περιόδου 15-19

Ανώνυμος είπε...

της περιοδου 14-19

Ανώνυμος είπε...

γατάκια λακησατε σε αγαστή συνεργασία Στάικος γαλουνης σας πήρε παραμαζωμα ο Τριανταφυλλάκης .

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε γκόλια μεγάλε 'επαναστάτη" του γαλουνη.
τι νόμισες ? ότι δέν θα λειτουργήσει ο δήμος επειδη δεν πήγες ΕΣΥ και κάτι άλλοι ΜΕΓΑΛΟΙ στο δημοτικό συμβούλιο ?
έλεος άνθρωποι μου έλεος

Ανώνυμος είπε...

Κάλε ρε σαμαλεκο μεγάλε επαναστάτη του Γαλουνη τι Νόμισες το ξέχασες αυτόν μεγάλε ο φιλιππας τι έγινε ;;

Ανώνυμος είπε...

σταικε εσύ λάκισες και άσε τα προβοκατόρικα .

Ανώνυμος είπε...

Χαχα δεν είμαι γιατρός χαχχ γατάκι

Ανώνυμος είπε...

Τι σε μέλει εσένα για τις πολιτικές σχέσεις, έαν έχουν πολιτικες σχέσεις, οι εκλεγμένοι στον δήμο.
άντε απο κεί πρωί-πρωϊ << φαντασιόοπληκτε >>

Ανώνυμος είπε...

Τι σε μέλει εσένα για τις πολιτικές σχέσεις, έαν έχουν πολιτικες σχέσεις, οι εκλεγμένοι στον δήμο.
άντε απο κεί πρωί-πρωϊ << φαντασιόοπληκτε >>

Ανώνυμος είπε...

Για παρα πολλα χρονια αυτος ο δημος διοικουνταν από τους αιρετούς βάση ρουσφετιων, εκβιασμών, καταχρασμων κτλ. καποιοι υπαλληλοι- προϊστάμενοι(η) με επιδικτικο τρόπο έδειχναν πως ανταμείβεται κάποιος οταν κάνει την "δουλεια" του δημάρχου. ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΟΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....ΕΙΝΑΙΒΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.....ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΣ....ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.......ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΤΩΡΑ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα είναι να μην γράφουμε για καποιον χωρίς να ξέρουμε.....ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

που ειναι η αξιωματικη αντοπιλιτευση και η ουρα της οεο?
στα μπλοκ να βριζει ανωνυμα
λακισανε ολοι μαζι

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συμπολίτη μας !
Οι πολιτικες αποτυχίες μπορεί και να τύχουν μεσα στην διαδρομή του πολιτικού χρόνου και διάφορους και πολλούς υποκειμενικούς ή αντικειμενικούς λόγους ή συνάρτηση πολλών συγκυριών.Αλλά να συνεχίζονται τα απανωτά και ολοφάνερα πολιτικά λάθη, αυτό είναι ποκιτικά "βλαπτικό" καί για την κοινωνία του δήμου μας καί για ίδιους αυτούς τους πολιτικούς του δήμου μας.
καλημέρα φίλε συμπολίτη μας !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συμπολίτη μας !
Οι πολιτικες αποτυχίες μπορεί και να τύχουν μεσα στην διαδρομή του πολιτικού χρόνου και για διάφορους και πολλούς υποκειμενικούς ή αντικειμενικούς λόγους ή συνάρτηση πολλών συγκυριών.Αλλά να συνεχίζονται τα απανωτά και ολοφάνερα πολιτικά λάθη, αυτό είναι πολιτικά "βλαπτικό" καί για την κοινωνία του δήμου μας καί για τους ίδιους αυτούς τους πολιτικούς του δήμου μας.
καλημέρα φίλε συμπολίτη μας !

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό να ψηφίζουμε ΝΕΟΥΣ ανθρώπους. Πιο καθαρούς, πιο πατριώτες....

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε ρήτορα.......

Ανώνυμος είπε...

11.10 ο καθένας μας λέει ελευθερα την πολιτικη του άποψη
και ελεύθερα ψηφίζει ο καθενας μας.
Δέν είναι ομως τόσο θέμα ηλικιας για την κοινωνική πρόοδο
αλλά είναι κυρίως θεμα δημοκρατικών/πολιτικών αντιλήψεων, η πρόοδος της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά που η ταραχή μερικών που είναι δίπλα στο δήμαρχο και του ιδιου δεν τους επιτρέπει να τα δουν

Ανώνυμος είπε...

Μην μου αλλάζετε φύλο.....και σας παρακαλω την ειρωνεία στο σπιτι σας....και σε αυτους που σας ταιζανε με τα λεφτα των πολιτών.να ανέβει παρακαλώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

11:10 είναι θέμα ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ. οι νεες γενιές έχουν επωμιστεί τος συνέπειες ρων ενεργειών των παλαιών πολιτικών που ειναι στο τελος της ζωης τους και δεν ενδιαφέρονται γις το κοινο καλο...ουτε την ιδια αντίληψη για το ευζην ουτε την ιδια όρεξη ουτε την ιδια ηθική αντιληψη....ωρα ειναι οι παλαιοί πολιτικοί δεινόσαυροι να πανε στις σπηλιές τους.υπαρχουν πολλοί νέοι που μπορούν να αποδώσουν το 1000% και ο τόπος αλλάζοντας νοοτροπια μεσα από νέες ιδεες και μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι "Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ".

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω κρατάς το ταμείο

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Θα το μάθετε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς ως παράταξη τον διάλογο με την ανάρτηση που θα ακολουθήσει και θα δείτε αν ήταν σωστός τρόπος διαμαρτυρίας ή αποχή ή όχι .!!!
Λίγες μόνο ώρες υπομονής και μετά καληνύχτα σας .
Ασφαλώς εμείς δεν θα δώσουμε άλλοθι στα εγκληματικά λάθη της Δημοτικής Αρχής και στις εσωτερικές της ανισορροπίες ,η οποία γελιέται, αν νομίζει πως εμείς στο Δημοτικό Συμβούλιο ,θα παίζουμε διακοσμητικό ρόλο ή ρόλο σωσιβίου μπροστά στα ναυάγια τους .!!!
Ας πάνε να μαζέψουν την ομάδα ,που χτύπησε διάλυση και ας μην περιμένουν σωσίβια από εμάς άλλο .
Και αυτά δεν είναι τίποτα .
Πίσω είναι οι τυφώνες ,των οποίων οι αστραπές φαίνονται στον ορίζοντα ,αρκεί να μην έχετε όπως εσείς κλειστά τα μάτια σας .
Όπως στρώσανε έτσι θα κοιμηθούν .!!!
Τόσο απλά πουλάκια μου.
Άντε να πάτε για νάνι .
Π .Στάικος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ " ΞΕΡΩ".

Ανώνυμος είπε...

Προς εις 8:09 Ούτε σε υγεινομική καραντίνα να ήτανε κλεισμένοι,
δέν θα {{δραπέτευαν}} τόσο απελπιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Προς εις 8:09 Ούτε σε υγειονομική καραντίνα να ήτανε κλεισμένοι,
δέν θα {{δραπέτευαν}} τόσο απελπιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου ΠΑΝΑΩΤΗ. 10 χρονια εκανες τον ανηξερο...εκανες ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.."πληρωνοταν" καλα η πολιτική σου ανυπαρξία....ξαφνικα έγινες ενας "δημοκράτης " πολιτικός με συμπεριφορα δικτάτορα. Και επειδη είμαι πολυ καλος άνθρωπος θα σου αφιερωσω το Λαϊκό ασμα του έτερου συγχωρεμένου αιδου :ΟΣΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΦΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ οπως επίσης και την Λαϊκή παροιμία: Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΕΓΕ , ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΕΓΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ...."ΚΑΝΩ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟ"

Ανώνυμος είπε...

Εσύ του 1 και 50 θα πηγαινειs για ύπνο και θα βλεπειs τριανταφυλακη δεν μπορείς να τον βγαλειs από πάνω σου θα κυβερνάει για πολλά χρόνια εσύ δοκιμαστηκεs τόσα χρόνια και απετυχεs σε ολλά θέλουν η δικι σου να σε βγάλουν από αρχηγό μην ξανασχοληθειs με την πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σταικο
Προσπαθώντας να δωσετε μια δόση σοβαρότητας στην πολιτικής σας υπόσταση μέσω των πολλών άρθρων και "καταγγελιών" , καταλήγετε στο αντίθετο. Θα ηθελα απο εσας να επιδείξετε μεγάλη σοβαρότητα στο να προτείνετε και να γινετε ενας βοηθητικος αρωγός για αυτόν τον τόπο, παρα να αναλώνεστε σε τέτοιου τύπου ματαιοτητες. Σας θεωρω εναν σοβαρό άνθρωπο και λαμπρό επιστήμονα. Θα ηθελα αυτο να το δω και στην πολιτική σας υπόσταση.

Ανώνυμος είπε...

Λέγε ότι θες λέγε.!!!
Αν ήξερες τι σε περιμένει δόλιε ,θα κατάπινες την γλώσσα σου ,αφού υποτιμάς τόσο πολύ τον ΠΑΝΑΩΤΗ θα δεις και τα φίδια και τους δικτάτορες και πόσο θα αδιαφορείς ή θα σε πιάσει τεταρταίος πυρετός .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σταϊκο είστε αντιπολίτευση στον δήμο.
Ερώτημα : δέν έκαναν δηλαδή καλά και δημοκρατικά
οι δημοτικοί συμβουλοι της αντιπολίτευσης που πήγαν στο δημαρχείο
για να διεξαχθεϊ συζήτηση στο Δ.Σ. για τα θέματα των δημοτών του δήμου μας ?
και πράξατε εσείς ως δημοτική παράταξη,καλλίτερα και δημοκρατικότερα ?

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ στο δ σ. Άν ήσασταν και συζητούσατε . θα ακούγατε καί την άποψη της Λαϊκης Συσπείρωσης σε αυτα ζητηνατα που ήταν στην ημερίσια διαταξγ για συζητηση στο δημοτικό συμβούλιο.
Αυτό για την δημοτικής σας παραταξη δέν είναι σεβαστό ??????????
έλεος πια ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλάκια θα ήταν καλύτερο να προβληματιστείτε γιατι δεν είχατε εσείς απαρτία ,γιατι έλειπαν οι δικοί σας σύμβουλοι ;Η αντιπολίτευση μπορει να επιλέξει οποιο τρόπο θέλει για να κάνει ατιπολίτευση.οσο για το νέο αίμα στην πολιτική 1:34 που τους είδες τους νέους στη δημοτική αρχή; εγώ κάτι μεσόκοπους βλέπω και κάποιους δεινόσαυρους στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Εν κατακλείδι, ποιοί φταίνε για την ματαίωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 16/9/2020
αυτοί που πήγαν για την συνεδρίαση του Δ.Σ. στο δημαρχείο ? ή
όσοι δέν πήγαν ?

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν μιλησα για νεους μεσα στη διοικουσα αρχη για νεους σε ολο το δήμο.....και μεσοκοπους 40+ δεν τους λες...νεοι είναι....προφανως εσυ εισαι πανω απο ...ηντα

Ανώνυμος είπε...

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει τον δικό της τρόπο σκέψης και αντιπολιτευτικής τακτικής και τον σεβόμαστε απολύτως και οι σχέσεις μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι όχι απλά Άριστες ,αλλά φιλικές .!!!
Αλλά αν σκεπτόμασταν με τον ίδιο τρόπο ή η Λαϊκή Συσπείρωση θα ήταν στην Αναζωογόνηση Ξηρομέρου ή το αντίστροφο .
Αλλά τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης από όσο ξέρω όταν έχουν να πουν κάτι ,το λένε με την υπογραφή τους και επειδή εσύ δεν χρησιμοποιείς όνομα ,φαίνεται πως δεν έχεις καμία σχέση με την Λαϊκή Συσπείρωση και άλλοι είναι οι σκοποί σου .
Βγάλε την μάσκα και έλα να συζητήσουμε .
Π.Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Κ ΣΤΑΙΚΟ.
είναι άλλη η αξιότιμη και σεβαστή Δημοτική Παράταξη του Δήμου μας: Λαϊκή Συσπείρωση
και εντελώς άλλο είναι ο λαϊκισμός και οι λαίκιατές του πολύπαθου Δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Γαλουνης-Λαινας-γκολιας-κολιας κ παλι μαζι

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο. εσύ λαϊκίζοντας/λάκισες

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλες Προσωπικότητες.

Ανώνυμος είπε...

ο πρώτος ειναι φτωχός
.

Ανώνυμος είπε...

και άεργος.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.