Ροή Αναρτήσεων

Νέα… ήθη με fake news και νεροκουβαλητές bloggers του Δημάρχου

  


Αγαπητέ διαχειριστή του blog mytikaspress, το τερματίσατε! Έχετε αναλάβει με fake news και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να δημιουργήστε μια πλασματική έξωθεν καλή μαρτυρία για τη δημοτική αρχή και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

Πλέον έχετε περάσει την κόκκινη γραμμή της αντικειμενικής κριτικής σε βαθμό που κάθε άρθρο εξυπηρετεί τους σκοπούς της διοίκησης.

Ως εκ τούτου, δεν δεχόμαστε μαθήματα από εσάς.
Τα ποσά είναι πλέον στη κρίση των αναγνωστών, οι οποίοι άλλωστε είναι οι τελικοί κριτές όλων μας! Επειδή όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι, δεν θα προεκτείνουμε άλλο το θέμα, αλλά ας συμφωνήσουμε ότι τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νυν Δημάρχου περί διαφάνειας και υπεράσπισης του δημοσίου χρήματος. Εμείς ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό Μέσο που πρεσβεύει την αλήθεια, είμαστε εδώ να επικροτήσουμε τις καλές πρακτικές, να πιέσουμε για την επίλυση προβλημάτων και να ασκήσουμε κριτική σε λανθασμένες αποφάσεις και κρούσματα κακοδιαχείρισης του Δήμου Ξηρομέρου. Αυτός και μόνο είναι ο ρόλος μας.
Σας συνιστούμε να περιοριστείτε στον ίδιο ρόλο διότι έχετε εκτροχιαστεί μετατρέποντας ένα τοπικό blog του Μύτικα σε… νεροκουβαλητή στον μύλο της διοίκησης Τριανταφυλλάκη! Νέα ήθη στον Δήμο Ξηρομέρου! Υ.Γ.: Η μαθηματική απάντηση αποτυπώνεται (εκ του νόμου) στην ακόλουθη εικόνα:


Η συντακτική ομάδα του xiromero.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τα παιδια του xiromerο εχεις χάσει τα αυγα και τα πασχάλια.......ποση ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ο Τριανταφυλλάκης έχει χάσει τα αυγά και έχει πιάσει τις βαλίτσες και ο κολλητός του από τον Μυτικα τον λιβανίζει για να καλυφτεί η μπόχα που έχει κατακλύσει το Δημαρχείο .μάσα μπούκα και Άγιος ο Θεός .

Ανώνυμος είπε...

χωρίς αρχή και τέλος το συνοθύλευμα τριανταφυλακη . ο καθένας κάνει ότι θέλει . αλλά λέει ο ένας , αλλά ο άλλος γελάει η παραλία

Ανώνυμος είπε...

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του δήμου είναι η σωστή πορεία της εξέλιξης των μεγεθών του τρέχοντος προϋπολογισμού του δήμου και για να επιτευχθεί η ισοσκέλιση του Π/Υ μπορεί και έως το τέλος του ετους 2020 να γίνονται εργα χρήσιμα και να ακυρώνονται εάν απαιτηθεί τεχνικά εργα δευτερευούσης σημασίας, ώστε να αποφύγουμε ως δήμος την σύναψη νέου δανείου και ενδεχομέμως την επιτήρηση του δήμου μετα και την αποτυχημένη οικονομική πολιτική που ακολούθησε η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου.
Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

το τσεκάρισμα αυτό των προγραμματισμένων εργων,
να γίνεται κάθε τέτοια εποχή του ετους, για να μήν έχει ελλείμματα στα οικονομικά του ο δήμος στο τελος καθε οικονομικής χρονιάς.

{{ οι καλοί νοικοκυρέοι πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν }}

Ανώνυμος είπε...

Αμα είσαι της παραλιας φαντάζομαι τι θα είσαι....θα πηγαίνεις στο συγχωρεμένο θα του λες δως μου ενα 5αρι και θα γυρνας σπιτι σου κόκκαλο στο μεθύσι...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.