Ροή Αναρτήσεων

Έλενα Φεγκαλι: απαιτώ την άμεση διαγραφή του ονόματος μου από τον δημοσιευθέντα κατάλογο των υποψήφιων τού συλλόγου Αστακιωτών


Σας παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε τη δήλωσή μου σας Ευχαριστώ Με κατάπληξη είδα σήμερα το όνομά μου να αναφέρεται στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του συλλόγου Αστακιωτών χωρίς την συναίνεση και άδεια μου.... Εξήγησα στον κύριο Χρίστο Μπονη τούς λόγους που δεν ήθελα να συμμετάσχω κύριος εξ αιτίας τής απουσίας μου στο εξωτερικό για μάκρη χρονικό διάστημα , οι οποίοι ώμος αγνοηθησαν παντελώς.απαιτώ την άμεση διαγραφή του ονόματος μου από τον δημοσιευθέντα κατάλογο των υποψήφιων τού συλλόγου Αστακιωτών. Το ενδιαφέρον για τον τόπο μου είναι αμείωτο.

Έλενα Φεγκαλι 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Χρήστο Μπόνη Πρόεδρε των απανταχού Αστακιωτών
ο πολιτισμος είναι πολιτισμός και προφανώς δεν είναι όπως εσείς με τον δικό σας τρόπο αντιλάμβάνεσθαι τον πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ε μην κατηγορούμε τον φίλο μας τον Χρήστο ,αφού σε αυτές τις περιπτώσεις εκείνο που μετράει είναι η αγαθή πρόθεση .
Και η πρόθεση του είναι αναμφισβήτητα αγαθή και εκπορεύεται από το να υπάρχει ο Σύλλογος .
Επειδή όμως ο κόσμος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα δεν έχει την διάθεση να συμμετέχει σε συλλόγους .
Έτσι λοιπόν παρά τις φιλότιμες και ανιδιοτελείς προσπάθειες του φίλου Χρήστου νομοτελειακά αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό και δεν θα αργήσει η ώρα που ο Σύλλογος θα κατεβάσει ρολά για άλλη μια φορά . Χρήστο κράτα όσο μπορείς ,αλλά μέχρι ποτέ θα βαστάς .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7.40 Μ.Μ. δηλαδη αυτη η προσπαθεια να κρατηθεί εν λειτουργία ο Ευλλογος, έχει το ψηφοδελτιο υποψηφίους άνευ έγκρισης
των ίδιων υποψηφίων.Και αυτό λεγεται δημοκρατική λειτουργια συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι συλλογοι έχουν "χάσει" τον νόημα της ύπαρξής των και δέν εμπνέουν τον κόσμο. Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος και δέν είναι η αιτία ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 7,40 πλακα κάνεις ή σοβαρολογεις.
άν δέν εχει ουσία ένας σύλλογος
τι νόημα εχει να υπαρχει ενας σύλλογος

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατική λειτουργία των συλλογικότητων εκτός του ότι είναι ενιαία θεμελιώδη καταστατική υποχρέωση για ολους τους πολιτιστικους συλλόγους, προάγει και τον πολιτισμό.
Κατα την προσωπική μου άποψη και ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου θα πρέπει να πάρει σαφή θέση απέναντι σε αντιδημοκρατικές πρακτικές και οταν εκδηλώνονται σε μέλη συλλόγους της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.
Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι/Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές σήμερα στον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών.
και τυχόν αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και αντικοινωνικές συμπεριφορές εντός αυτού του Συλλόγου, ας ελπίσουμε ως απλά μελη της τοπικής μας κοινωνίας, ότι θα υποστουν συντριπτική εκλογική ήττα και θα επικρατήσουν εκλογικά κοινωνικές/προοδευτικες αντιλήψεις για το καλό και την κοινωνική πρόοδο του τόπου μας
Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι/Ξηρομέρου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.