Ροή Αναρτήσεων

Αιτωλοακαρνανία: Στην εντατική η πολύτεκνη μητέρα που περίμενε ασθενοφόρο επί 90 λεπτά! Ξεσπάει ο σύζυγός της

 


Τις συνέπειες της δυσλειτουργίας του Κέντρου Υγείας Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία, βιώνουν οι πολίτες, που σε περιπτώσεις ανάγκης όχι μόνο δεν εξυπηρετούνται όπως πρέπει αλλά κινδυνεύει η ζωή τους…

Δραματικές στιγμές έζησε στις 2 Νοεμβρίου 2020, όπως αναφέρει στο  agriniosite.gr, η οικογένεια του Παναγιώτη Λάμπρου. Το μεσημέρι κάλεσε το Κέντρο Υγείας Θέρμου, για την διακομιδή στο Νοσοκομείο Αγρινίου της πολύτεκνης συζύγου του. Ειδοποποιήθηκε όπως τονίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου και μετά από καθυστέρηση μιάμιση ώρας ήρθε το ασθενοφόρο.

Η ασθενής δέχθηκε την πρώτη νοσοκομειακή φροντίδα, μετά από τουλάχιστον 3 ώρες και νοσηλεύεται πλέον στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου. Ο ίδιος αναφέρει για τα όσα έζησε: “Το Κ.Υ. Θέρμου  μέρα με τη μέρα αποδυναμώνεται κι υποβαθμίζει τις υπηρεσίες του και δεν παρέχει την πρωτοβάθμια φροντίδα του επιπέδου που τους πρέπει και χρειάζονται οι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία δημότες μας.

Πριν λίγες ημέρες ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Δήμαρχο πως ήρθαν οδηγοί. Ήρθαν; Εγώ δεν τους είδα. Υπάρχει ασθενοφόρο; Ούτε αυτό είδα όταν το χρειάστηκα. Επίσης πριν λίγες ημέρες αποσπάστηκε κι ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις ανάγκες είπαν του κορονοϊού.

Απ΄το Κ.Υ. Θέρμου ήταν ανάγκη να φύγει ο γιατρός; Για όλους αυτούς τους λόγους εκφράζω προς κάθε κατεύθυνση και προς όλους τους υπευθύνους, Κ.Υ. Θέρμου, Δήμο Θέρμου, Νοσοκομείο Αγρινίου, ΠΕΣΥ, Υπουργείο,…. τις εντονότατες διαμαρτυρίες μου, την απογοήτευση κι αγανάκτησή μου. Φτάνει πιά, ως εδώ. Δεν μπορεί να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Θέρμου μόνο για συνταγογράφηση. Το Κέντρο Υγείας οφείλει να λειτουργεί και να παρέχει όλες τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, γιατί τέτοιες υπηρεσίες πρέπουν σ΄ αυτούς τους ξεχασμένους κι αγνοημένους δημότες μας.” καταλήγει ο Παναγιώτης Λάμπος


πηγή:newsit.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με έτρεχαν στα δικαστήρια κάποιοι ανόητοι ,όταν προσφέρθηκα να οδηγήσω το ασθενοφόρο σε ασθενή με διάτρηση στομάχου , επειδή δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας και όχι μόνο δεν μπόρεσαν να μου κλείσουν το ιατρείο για 2 μήνες ,να απαλλαγώ σε ένα δικαστήριο και να μην παρουσιάζεται στο άλλο δικαστήριο ο μάρτυρας της πρώην 6ης ΥΠΕ για δυο φορές και την τρίτη φορά αν δεν έρθει θα δικαστεί ερήμην ,αλλά και αν έρθει θα καταδικαστεί για ψευδορκία και θα χάσει την δουλειά του .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τηλέφωνα επερνα στο δραγαμεστο να καταβασουν την ανάρτηση του κυρίου Σταικου να τα λέμε αυτά ε δήμαρχε Ξηρόμερου ;;;

Ανώνυμος είπε...

7,45 δλδ μπορεί να παει ενας δημοτης σε εμμνα δημαρχείο του δήμου του.
και να χαλέψει απο το δημο να οδηδηγει ένα αυτοκίνητο δήμου με την δικαιολογια του επειγοντος ?

Ανώνυμος είπε...

και αν το κανουν αυτο ολοι οι οδηγοι//δημοτες. τι θα γινει ???????

Ανώνυμος είπε...

Εάν πατήσεις στο ψαχτήρι Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Γρεβενών ο οποίος δεν ήταν γιατρός οδήγησε το ασθενοφόρο ,όταν υπήρχε τραυματίας και δεν υπήρχε οδηγός, τότε θα μάθεις τι θα γινόταν .
Εκεί ο γιατρός όχι μόνο δεν εμπόδισε τον Δήμαρχο να οδηγήσει το ασθενοφόρο ,αλλά ήταν πίσω μαζί με τον ασθενή .
Όλες οι τηλεοράσεις το βγάλανε πρώτη είδηση και έδιναν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Δεσκάτης Γρεβενών από όλη την Ελλάδα και εδώ πήγατε κάποιοι λίγοι πολίτες και γιατροί εμπαθείς και ψυχοπαθείς ,να μου βγάλετε τα μάτια και όχι μόνο δεν καταδικάστηκα ,αλλά τώρα ο μάρτυρας της 6ης ΥΠΕ κρύβεται, γιατί θα καταδικαστεί για ψευδορκία και θα χάσει την δουλειά του.!!!
Είπαμε Δήμαρχος Δεσκάτης Γρεβενών οδηγεί ασθενοφόρο .
Ψαξτο λοιπόν και βουλώστε το .
Ξέρετε τι κάνετε με αυτό το μίσος και τον φθόνο προς το πρόσωπο μου ;
Γεμίζετε το ιατρείο μου με κόσμο και σας ευχαριστώ .!!!!
Παράλληλα σας λυπάμαι όμως .!!!
Μόνο οίκτο μου προκαλείτε ,γι αυτό σας έγραφα πάντα στα παλιά μου τα παπούτσια ,αφού με τον τρόπο μου υπηρετούσα και υπηρετώ την κοινωνία και τους ασθενείς μου πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη ,τον οποίο δεν παρέβηκα ποτέ στην ζωή μου .!!!!
Καλή σας νύχτα δυστυχισμένα πλασματάκια .!!
Dr.Παναγιώτης Στάικος
Ο αγαπημένος από τους ασθενείς του γιατρός του Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

μήν υπεκφεύγετε.απαντήστε στον 4:37 κ 4:39

Ανώνυμος είπε...

πλασματάκια ξεπλασματάκια για εμας
αλλά αυτοι μπορει να είναι ευτυχισμενοι γιατι ετσι ειναι οι τεμπελχαναδες.
ζουνε ωραία.

Ανώνυμος είπε...

Ως αναγνώστης του παρόντος φιλόξενου blog : Δραγαμέστο Νέα
θα ήθελα να προτείνω στους αξιότιμους διαχειριστές του, την διαγραφή του επίλογου ( παραγραφος: << Μόνο οίκτο ... έως και πρίν την λέξη, αφού >>
απο το σχόλιο 5 Νοεμβρίου-7:03 μ.μ. και εφόσον συμφωνεί με την προτεινόμενη δισγραφή της εν λόγω παραγράφου ο συντάκτης του και ο διαχειριστης του παρόντος blog.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ. Γ το ονοματεπωνυμο σε συτο το σχόλιο εινσι στην διάθεση και εάν απαιτηθεί των διαχειριστών του παρόντος φιλόξενου blοg.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιο ... πολιτικό πολιτισμό
μπορεί να αναζωογονηθεί ο τόπος μας ?
Έλεος πιά έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Κατα την προσωπική μου πολιτική άποψη η ισχυρογνωμοσύνη της ηγετικής ομάδας της δημοτικής παράταξης του δήμου μας "Αναζωογόνηση Ξηρομερου" οδηγεί αυτή την δημοτική παράταξη στις δημοτικες ςκλογες σε συντριπτική πιλιτική ήττα-πολιτική ήττα, μεγαλύτερη πολιτική ήττα απο την πιλιτική ηταα που υπεστη το προηγούμενο αποτυχημένο πιλιτικα/πολιτικό "καθεστώς" που κυβερνησε το δημο το χρονικό διαστημα 2014-2019.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτική πρόταση προς την δημοκρατική επιτροπή επαναλειτουργίας της δημοτικής παράταξης,του δήμου Ξηρομέρου: "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών"

-Όσο η ηγετική ομάδα της δημοτικής παράταξης του δήμου Ξηρομέρου: "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" αρνείται να εναρμονιστεί με τους βασικούς κοινωνικούς κανόνες της κοινωνίας του δήμου μας, η δημοκρατική/προοδευτική μας δημοτική παράταξη του δήμου μας: "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών " θα πρέπει κατα γνώμοη μου να αποφύγει κάθε μορφή πολιτικής συνεργασίας με την ηγετική ομάδα αυτής της δημοτικής παράταξης.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης "Συμπολιτείας Ξηρομεριτών"
Υ.Γ το ονοματεπώνυμο στο παρόν πολιτικό σχόλιο-πρόταση είναι στην ελεύθερη διάθεση και εάν χρειασθεί των αξίότιμων διαχειριστών του παρόντος φιλόξενου blog: Δραγαμέστο Νέα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.