Ροή Αναρτήσεων

Εντατικοποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19 στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

 


Ενημερωτική συνάντηση είχε σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά στο γραφείο της στο Μεσολόγγι, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας Ιωάννη Νταλαχάνη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτριο Γαλαζούλα. 

Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των δράσεων για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 όπως ορίζονται από τα αρμόδια υπουργεία για τη χρονική περίοδο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Τονίστηκε η σπουδαιότητα της εντατικοποίησης των ελέγχων που αφορούν την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κυρίως στις κλειστές δομές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (γηροκομεία, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.λ.π.), στις δομές μεταναστών (ΘΕΟΞΕΝΙΑ Μεσολογγίου,) στις αγροτικές εργασίες (π.χ συγκομιδή ελαιόκαρπου), καθώς επίσης σε επιχειρήσεις που απασχολούν πολλά άτομα.   

Παράλληλα έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα της συνέχισης της άριστης συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και των Αστυνομικών Διευθύνσεων για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων την περίοδο της πανδημίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διοικητής Α.Τ Μεσολογγίου Αλέξανδρος Τελώνας, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαος Νικολόπουλος και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Χαϊδής. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΧΜΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.