Ροή Αναρτήσεων

Καραϊσκάκη-Βασιλόπουλο Ξηρομέρου:Την Άμεση Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος



ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ Ν. ΦΑΡΜΑΚΗ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ . ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΣ- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ!!




Παρότι ο δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί πολύ πρόσφατα τα πλευρικά κανάλια των δρόμων – αυλάκια και τα φρεάτια ομβρίων δεν έτυχαν μέριμνας καθαρισμού με αποτέλεσμα να υπάρχει ανεξέλεγκτη ροή νερού στο δρόμο που μεταφέρει διάφορα υλικά , μετατρέποντας τον σε καρμανιόλα .


Ελπίζουμε στην άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη κ.Φαρμάκη ο οποίος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για την περιοχή μας.














3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια την πάγια προκαταβολή τι την κανατε; για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ειναι. Την φαγατε; τόσο νωρις;

Ανώνυμος είπε...

τέτοιες χάρες 2.38 μόνο ο γαλούνης έκανε. οι άλλοι ειναι μόνο για λόγια

Ανώνυμος είπε...

Το έργο από μόνο του δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα δηλαδή.
Στο τμήμα Αστακού-Καραϊσκάκη δεν βλέπω καμμία πρόβλεψη ή φρεάτια για τα όμβρια ύδατα ενώ εξακολουθεί η τεχνική της προχειρότητας των προηγούμενων εργολάβων.
Η ασφαλτόστρωση δεν μπορεί να είναι απλό πασάλειμμα.Απαιτεί σχέδιο μηχανικού και συγκεκριμένες προδιαγραφές ενώ επιβάλλει προηγούμενο "σκάψιμο" της παλιάς ασφάλτου.
Στο Καραϊσκάκη ο επ. δρόμος είναι σχεδόν ένα μέτρο πάνω από τις παλιότερες κατοικίες που μένουν στο ύψος που χτίστηκαν , ενώ τα νερά στραγγίζουν στις αυλές τους.
Απορώ με ποια λογική δεν άφησαν ελεύθερες τις άκρες του δρόμου και έφτασαν μπροστά σε φράχτες και μάντρες στη δεξιά πλευρά.Για να επιδεινωθεί το πρόβλημα , ή φροντίζουν για την ασφάλεια περιουσιών και πεζών και την υγεία των κατοίκων;;;
Αίσχος!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.