Ροή Αναρτήσεων

Νεοχώρι: Δεν έχουν τον θέο τους «βεβήλωσαν» τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που είχαν στηθεί στο Νεοχώρι για τις γιορτές.




Επιεικώς απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά κάποιων που «βεβήλωσαν» τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που είχαν στηθεί στο Νεοχώρι για τις γιορτές.


Ο Δήμος διέθεσε κάποια χρήματα για να στολίσει όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, ώστε, ειδικά φέτος που όλοι βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση, να δώσει λίγο χρώμα και αισιοδοξία για τις γιορτές.

Κάποιοι «άγνωστοι» όμως διαφώνησαν με όλα αυτά και θέλησαν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους βάφοντας και γράφοντας συνθήματα πάνω σε αυτά τα σπιτάκια, τα οποία όμως, μαζί με όλο τον υπόλοιπο διάκοσμο, ανήκουν σε όλους τους δημότες και φτιάχτηκαν για να στολίζουν τις πλατείες και τους δρόμους απ’ όπου περνούν όλοι οι άνθρωποι, που θέλουν να βλέπουν την πόλη και τα χωριά τους όμορφα.

Έτσι λοιπόν και οι δημότες που ήθελαν να βλέπουν όμορφες παραστάσεις θα αναγκαστούν να βλέπουν την ασχήμια που προκάλεσαν οι λίγοι…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος θα υποβάλλει μήνυση καθώς τις τελευταίες ημέρες οι βανδαλισμοί αυξάνονται στο Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και το Νεοχώρι. Κατόπιν τούτων τα ερωτηματικά για το κατά πόσο αστυνομεύονται οι περιοχές γίνονται όλο και πιο έντονα.





Πηγή: aixmi-news.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε άς τον κόσμο να εκφραστεί

Ανώνυμος είπε...

Και ειδικά τώρα με την υγειονομική
καραντίνα και με όλες αυτές τις συστάσεις των γιατρών για αυτοπεριορισμούς κλπ για την δημόσια υγεία και το καλό μας
Εάν δέν εκφραστούμε καλλιτεχνικά θα "σκάσουμε"

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι καλύτερα σε εποχές καραντίνας
-να μιλάμε για πολιτικα και μέσα στα σπίτι κλεισμένοι, ή
-να τραγουδάμε και να ζωγραφίζουμε έστω και αφηρημένες ζωγραφιές

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.