Ροή Αναρτήσεων

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: 21 απευθείας αναθέσεις εκτός ημερησίας διάταξης παραμονή πρωτοχρονιάς...




Την 24/12/2020 εστάλη προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου πρόσκληση με Α.Π.11847/24-12-2020 για τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη την 31/12/2020 και ώρα 11:00. Όπως προκύπτει από την πρόσκληση τα θέματα προς συζήτηση ήταν μόνο δύο.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής την 31-12-2020 εκτός ημερησίας διάταξης και με απών όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην επιτροπή αποφασίστηκαν 21 απευθείας αναθέσεις εκτιμώμενου ύψους 150.000 ευρώ με αύξων αριθμό απόφασης 201-221/2020 .




Απορίας άξιο , που χρίζει πλήρους ενημέρωσης είναι γιατί η Δημοτική Αρχή επέλεξε η εν λόγο 21 αποφάσεις για απευθείας αναθέσεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να μην συμπεριλαμβάνονται ως θέματα στην Πρόσκληση της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής ; αφού αφορούν εμφανώς προγενέστερα πεπραγμένα της προσκλησης..




Η αντιπολίτευση και δεν αναφερόμαστε στους παλαμακιστές και ανώνυμους σχολιογράφους στα κοινωνικά δίκτυα ,άλλα τη θεσμική μείζονα αντιπολίτευση εμφανώς παντελώς ανύπαρκτη και υπό το βάρος των προγενέστερων πεπραγμένων της, με ενοχικό σύνδρομο αντιπολιτεύεται κοιμώμενη ή κρυπτόμενη...

πηγή:Βελούτσα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΟΥΤΣΑ. είδατε εσείς ποτέ έστω και μια δημόσια ανακοίνωση απο αυτή την παταγωδώς πολιτικά αποτυχημένη ηγετική ομάδα αυτής της δημοτικής παράταξης που διοίκησε τον δήμο μας το χρονικό διάστημα από 1/9/2014 έως καί 31/8/2019, καμία ανακοίνωση πολιτικής αυτοκριτικής των πολιτικών τους πεπραγμένων ?
Ποτέ. Και όχι τίποτε άλλο θέλουν οι πολιτικά άπληστοι για πολιτική εξουσία άπληστοι να <> το δήμο μας. έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Πέντε ολόκληρα χρόνια <> μεσα απο Μytikaspres και άλλα τοπικά blog
μή το ένα, μή το άλλο, μή τα παραάλλο. τομιποτα αυτή η δημοτική παράταξη. "ζαμάν φού και πέρα βρέχει"
Έτσι δέν είναι συμπατριώτες της ΒΕΛΟΥΤΣΑΣ.?

Ανώνυμος είπε...

Πέντε ολόκληρα χρόνια <> μεσα απο Μytikaspres και άλλα τοπικά blog
μή το ένα, μή το άλλο, μή τα παραάλλο. τίποτα αυτή η δημοτική παράταξη. "ζαμάν φού και πέρα βρέχει"
Έτσι δέν είναι συμπατριώτες της ΒΕΛΟΥΤΣΑΣ.?

Ανώνυμος είπε...

Που κολλάει ρε συ παλικάρι ΒΕΛΟΥΤΣΑ το τι έκαναν εκείνοι το 2014 -2019 με αυτά τα αίσχη που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή ;
Εκείνοι κρίθηκαν για το παρελθόν .Τώρα κρίνονται ο Τριανταφυλλάκης και η παρέα του , των οποίων τα έργα είναι για χειροκρότημα .έσπασαν όλα τα κοντέρ . 21 αναμορφώσεις τελευταία ημέρα του χρόνου για απευθείας αναθέσεις του κυρίου δημάρχου .εδώ μιλάμε για μεγάλη μάσα και εσύ μας λες για παραμύθια .
Με τι μούτρα μπορεί αυτός ο δήμαρχος ,να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια ;
Εκείνο ήταν το παλιό και κρίθηκε ,αλλά σε ερωτώ ευθέως κα πρέπει να απαντήσεις άμεσα .αυτό είναι το νέο με την διαφάνεια και τον σεβασμό των δημοτών ;
Έχεις κάποια σχέση με τον Δήμαρχο ,από τον οποίο περιμένεις να σου ικανοποιήσει κάποιο προσωπικό ρουσφέτι ;
Πες μας πως μπορούμε να εξηγήσουμε την κωλοτουμπα σου απέναντι στον Δήμαρχο ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:59 ΕΛΕΟΣ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΑΥΤΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΦΤΓΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΗΔΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΡΓΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΤΛ. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ;;; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ "ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ " ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΦΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΗΔΕΝ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ 2000000 ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΗΘΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

8,37 ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΆΝΤΑΣΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.