Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου: Νερό-νερακι λένε οι κάτοικοι(ΒΙΝΤΕΟ)





18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν ξέρει Φίλε Χρήστο γι' αυτό που είπες ότι αυτοί που κυβέρνησαν το δήμο<< έφυγαν>> και δέν θα ξανακυβερνήσουν ποτέ το δήμο.
Που το ξέρεις εσύ εάν ο λαός του δήμου το μετάνιωσε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΎΤΕ ΕΙΔΙΚΟΊ ΟΎΤΕ ΔΗΜΟΣΚΌΠΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ
όμως μια γνώμη την έχουμε για τα σημερινά ποσοστά επί τοις εκατό στο δήμο μας και συγκριτικά με το Μάιο του 2019 :
1ος συνδυασμός = 37 %
2ος συνδυασμός = 17 %
3ος συνδυασμος = 9 %
για τις άλλες 2 δημοτικές παρατάξεις δεν ξέρω δεν λέω.


Ανώνυμος είπε...

Χρήστο λυπάμαι πολύ γι αυτα που γράφονται. Ποιος πολίτης θα ήθελε ένα δήμαρχο χωρίς εξωστρέφεια. Χωρίς ηθική και νομιμότητα. Χωρίς όραμα για τον τόπο. Νομίζω ότι τα 33 χρόνια καταστροφικης του θητείας το έδειξαν. 10 χρόνια ο δημος έκανε βουτιά στην αρπαγή, την απραγεια και τον εξευτελισμό. Μη μιλήσουμε για χρέος. Μην μιλήσουμε για εισπράξεις. Ακομα και τα άτομα που απαρτιζαν την διοικητική ομάδα είχαν την δίψα για μηδενισμό του δημου. Και ήρθε η ταφόπλακα που λέγεται δάνειο 1200000. Όπου η μισθοδοσία των υπαλλήλων μπήκε ενέχυρο. Και δεν παίρνουν όλοι οι υπάλληλοι 1200 ευρω.και να σε ενημερώσω πως η μισθοδοσία δεν προέρχεται από λεφτα του δήμου . Πληρώνεται από το κράτος. Όσο για το νερό να μας πει ο γαλουνης ο Νιαφας ο λαινας και η σύζυγός του γιατί κάτι μεγαλοοφειλετες δεν πληρώνουν. Γιατί το πάγιο έφτασε τόσο ψηλά. Οφείλεις αν θες βέβαια να είσαι αντικειμενικός και σωστος να πάρεις μια σωστή ενημέρωση, Όχι ψεματα και νομίσματα, και μετά να γραγεις ΑΡΘΡΑ.
Κανένας δεν μετάνιωσε για ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ. Απλά ο δρόμος την νομιμότητας, της ορθότητας και της πραγματικής αναπτυξης ειναι δύσκολος και χρονοβόρος. Αλλα πάντα μέσα στη βρωμιά όλα αυτά βρίσκουν το δρόμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Στο δάνειο που πήρε ο Γαλουνης ψήφισε ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης ΝΑΙ και ο Πανταζης είπε ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

φάνατικε οπαδέ του 11:04 πού μας κάνεις τον εξυπνάκιο. για πες μας πόσο εχεται τώρα. 46,9 % ?

Ανώνυμος είπε...

Ούτε του 20% δεν έχουμε

Ανώνυμος είπε...

είσαι η δεν είσαι με τα λογικά σου. τι πιάνεις στο στόμα σου τον ΠΑΝΤΑΖΉ. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ δήλωσε παραίτηση από το δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική παράταξη του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
υποστηρίζει το λογικό αίτημα του δήμου μας προς τους αρμόδιους φορείς
της πολιτείας μας για την ανάγκη πλήρους λειτουργίας τεχνικού τμήματος στο δήμο μας, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό ως βασική προϋπόθεση
για περαιτέρω οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.
άπλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

ο γιαννης τριανταφυλλακης δεν ψηφισε ποτε το δανειο υπαρχουν τα πρακτικα και ο πανταζης το ψηφισε επισης υπαρχουν τα πρακτικα

2 στα 2 ψεματα

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι μεγαλοφειλετες έχουν πληρώσει μέχρι σήμερα; Εδώ να είμαστε και του χρόνου να τα λέμε για ταποτελεσματα του νεοπαλιου σχήματος.

Ανώνυμος είπε...

Φανατικέ 11:14 πονάει η αλήθεια ε; σε προκαλώ να μου πεις που έγραψα έστω και ενα ψεμα. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει που και που. Χεστηκα για το 60%. Αλλα δεν ντρέπεστε να βγαίνετε και να γράφετε τέτοια ενώ καταδικασατε τους πολίτες και στο δημο μόνο και μόνο για να τρώτε και να περνάτε σεις καλά. Εκμεταλλευεστε τα πάντα χωρίς να έχετε κανένα ενδοιασμό. Είστε αδίστακτα ΠΑΡΤΑΛΙΑ. Θα σκοτώνατε για να κάνετε τη δουκεια σας. Όσο ξανθούλα που γράφεις για να υπερασπιστείς το μπαμπά σου να ξέρεις πως δεν έχει σημασία τα ποσοστά αλλα η ουσία. Και η αξιοπρέπεια που ΣΤΕΡΕΙΣΕ κατα πολύ. Σκέψου μόνο ποσοι στην πολη που ζεις σε κοροϊδεύουν και σε αποφευγουν γιατί ξέρουν τι είσαι. Δεν είμαι φανατικός. Εσείς με κανατε ....εμένα για άλλους 10000. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

3:26 Γιατί δεν Ρωτάς την υπηρεσια; αυτή ειναι υπεύθυνη για τις εισπράξεις. Για να δεις με έκπληξη με ποιους είναι κολλητοί οι 2 από 3 υπαλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

εσύ δέν είσαι φάν μόνο. αλλά έγινες χούλιγκανς
και ξέχασες να πής το ποσοστό που έχεται τώρα.

Ανώνυμος είπε...

335.Ποια είναι αυτή η υπηρεσία; Ποιος ορίζει τι θα κάνουν;Πλήρωσαν οι μεγαλοφειλετες;Γιατι δεν μειώνουν νερά και πάγια; είναι πανάκριβο. Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο ενεχυριασμός.
εάν έγινε ενεχυριασμός τον ήξερε το τότε Δημοτικό Συμβούλιο τον ενεχυριασμό όταν ψήφιζε εκείνο το δάνειο ?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πιθανό να το ήξερε. Αλλα ποιος νοιάζοταν; Όταν όλα ήταν καλά γι αυτούς . Μην κοροϊδευόμαστε. κανένας δεν νοιαζονταν για τον δήμο. Φάνηκε στα νούμερα. Καλο θα είναι να σταματήσουμε να βρίζουμε πριν την ώρα τη δημοτική αρχή και να δούμε αν αυτοί θα αλλάξουν κάτι. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως γινετε το συναφι του συγχωρεμένου του γαλουνη βγαίνει και γράφει και σχόλια. Δεν ντρέπεστε καθόλου που θάψετε το δημο; λίγη τσίπα....γραφετε για ειδικούς συνεργάτες για υπηρεσίες για όλους. Έτσι πιστεύετε πως θα ανεβείτε στην εξουσία για να φάτε ξανα; βαρεθήκαμε πια . Νεκροι είστε.

Ανώνυμος είπε...

7:54 προφανώς δεν θες να το καταλάβεις. Και την υπηρεσια την ξέρεις και μιλάω καθαρα για υπαλλήλους. Ψάξε άλλου κορόιδο πες στον ανάπηρο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.