Ροή Αναρτήσεων

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ;




Το καλοκαίρι του 2020 έγινε από το Δήμο Ξηρομέρου ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την προμήθεια απορριμματοφόρου .

Στο διαγωνισμό αυτό υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες προσωρινός μειοδότης.

Έκτοτε το θέμα δεν προχώρησε διαδικαστικά προκειμένου να έχουμε οριστικό μειοδότη ή να επαναληφθεί ή ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Αβίαστα προκύπτουν δυο ερωτήματα προς αρμόδιες υπηρεσίες και επιτροπές του Δήμου:

1.για ποιους λόγους η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί παρά την έλευση τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος ;

2. Σχετίζονται οι καθυστερήσεις αυτές με την "προσφορά ενός απορριμματοφόρου" που έκαναν οι εταιρίες Ιχθυοκαλλιέργειας και εκκρεμεί αποφαση αποδοχής ή όχι απο το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου..

πηγή:Βελουτσα 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική παράταξη του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
ως δημοτική συλλογικότητα με προτάσεις δημιουργικές και ταυτόχρονα εάν και όπου απαιτείται δημιουργική πολιτική κριτική σε δημοτικές αποφάσεις, συμφωνεί με την σταδιακή προσπάθεια τεχνολογικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του δήμου μας γενικότερα και συγκεκριμένα με την απόφαση
για καλύτερο συντονισμό του έργου του συνόλου των οχημάτων του δήμου μας
και δια μέσω του συστήματος τηλεματικής.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα το "αξιότιμο blog να μας πει γιατί κατέβασε το σχόλιο μου για την "κυρία" προισταμενη. Δεν περιελάμβανε υβριστικά σχόλια. Και θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.

Δραγαμέστο Νέα είπε...

Όταν θα πεις το όνομα σου τότε θα μιλησουμε πίσω από τις κουκούλες μια χαρά ρουφιανεύουμε

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει ρε Φίλε 11.34 χωρίς όνομα δεν πάς πουθενά.
Πού νομίζεις ότι είσαι. σε κανένα καφενείο ?

Ανώνυμος είπε...

αλλά έτσι έμαθες εσύ και κάτι άλλοι. Να τρέφεστε με το κουτσομπολιό
τι κάνει ο καθένας στο χωριό. κουτσομπόλη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα.....εχετε κάποιο πρόβλημα που ειναι ανωνυνο; μια χαρά το ανεβάσατε στην αρχή. Δεν είχατε κανένα πρόβλημα. Και από την στιγμή που δεν ήταν υβριστικό και είχε όλες τις προϋποθέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί. Η μήπως υπήρξε "παρέμβαση και μου επιτίθεσαι χωρίς λόγω και αιτία. 9:10 βάλε το ονοματάκι σου σο σχόλιο που είσαι σε κανένα καφενείο..;
Υπάρχουν σχόλια στο blog σου που ειναι χείριστο και δεν σε ενόχλησε ποτέ η ανωνυμία. Τώρα όμως έχει να κάνει με το συναφι σου καλό μου blog. Να χαρώ εγώ πλήρη παραπληροφόρηση και στρεβλώση. Πλέον τα σχόλια θα σας τα γράφω στο Facebook επώνυμα και να δω εκεί πως θα τα μαζεύετε....

Ανώνυμος είπε...

τι με 'κολάζεις' ρε Φίλε 12.00
εγώ δεν έχω ούτε δικό μου μπλόκ ούτε καφενείο έχω δικό μου

Δραγαμέστο Νέα είπε...

Ανώνυμε 12:00

Μπορείτε να γράφετε να βάζετε στην στήλη με το όνομα σας όπως κάνουμε εμείς !!!

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε" ή "Φίλη" 12:00μ.μ. το σχόλιο σου θα το χαρακτήριζα επιεικώς συκοφαντικό και όσο για την παραπληροφόρηση και στρέβλωση που αναφέρεις αυτή γίνεται συστηματικά από εσένα για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις. Και φυσικά εφόσον είσαι τόσο πολύ ενήμερος/ρη για τις αρμοδιότητες του Δήμου, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αρμόδιος για την αναφερόμενη προμήθεια είναι ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Οπότε τα ερωτήματα σου καλό θα ήταν να απευθύνονται σ' εκείνους.

Ανώνυμος είπε...

Το blog λέγεται δραγαμεστο νέα δεν λεγετε Χρήστος Στεργιατος. Και τα περισσότερα σχόλια είναι ανώνυμα και υβριστικά. Σε εμένα εκανες επίθεση που δεν έβρισα κανέναν και απλά είπα τη γνώμη μου. Αλλα αφού θες ονόματα οκ το έλαβα το μυνημα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπες τη γνώμη σου. Έριξες λάσπη έτσι όπως ξέρεις να κάνεις καλυπτόμενος-η πίσω από την ανωνυμία. Μόνο αυτά που γίνονται από όσους θα έφερναν το νέο και είναι πολύ χειρότεροι από τους προηγούμενους δεν βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

3:26 Θέλω να μου πεις τι από αυτά που είπα "ρίχνει"" λασπη;;; και εσύ που μου επιτίθεσαι γιατί δεν γράφεις ονοματακι; έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα σχόλια με λάσπη και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΘΊΧΤΗΚΕ"" Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ;

Ανώνυμος είπε...

2:58 νομίζω πως έχεις μπερδευτεί και εσύ και το σκυλάκι σου .Συστηματικά κανεις εσύ λάθη. Μην αγχώνεσαι τα επόμενα είναι με στοιχεια. Ελπίζω το σχόλιο να το έγραψες εσύ κοριτσάκι και όχι παλι το κουτάβι σου .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.