Ροή Αναρτήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID19 ,ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ:

-ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΕΧΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ , ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ .

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ << ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ , ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ>>

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ , ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ :

- Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 5 ΕΩΣ 6 ΩΡΕΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΩΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ????




-ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ , ΤΗ ΔΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ

6 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΑΣΚΕΣ.. .

-ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΥΧΝΑ TEST,

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΑΠΟΘΗΚΕΣ , ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ),ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ TEST?

-ΠΟΤΕ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ?




ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Τ.Α. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ .

ΕΚ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ , ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ , ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ , ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κου ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ <<ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ>> , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ .

-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ




ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΕΙΔΩΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ..




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ .

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Πρόεδρε .Αποδόμησες πλήρως τα αστεία επιχειρήματα του Δήμαρχου ,τον οποίο χαρακτηρίζει σε όλα του τις κινήσεις η ανευθυνότητα .Όταν δε του λέει κάποιος αληθείς τότε εκτοξεύει τις προσωπικές επιθέσεις .τι νόμισε πως επειδή έτυχε να μάθει πέντε αράδες γράμματα πάρα πάνω από εσένα ,πως εσύ δεν θα μπορούσες να του δώσεις αποστομωτικές απαντήσεις .

Ανώνυμος είπε...

Τον τάπωσε ο Πετρονικολός τον Γιάννη που ψωφάει για μικρόφωνο .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πάνο .Έχεις ολόκληρο το Βασιλόπουλο δίπλα σου .Άσε τους νεκρούς να ονειρεύονται .

Ανώνυμος είπε...

Έχει γεμίσει ο Αστακός,κλείνουν τμήματα στο Δημοτικό και ο δήμαρχος εξακολουθεί και λέει ότι όλα είναι ελεγχομενα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε της κοινότητας Βασιλόπουλου του δήμου μας και πρώην δήμαρχε Αστακού και Γιατρέ Κ. Παναγιωτη Στάϊκο κατ' αρχήν Καλημέρα σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι μας ως κοινωνία θέλουμε τον δημόσιο χαρακτήρα του διοικητικού μας συστήματος υγείας.
Σε εκλογές όμως άλλα μερικοί από εμάς ψηφίζουμε.
Έτσι δέν είναι πρώην δήμαρχε Αστακού Κ Παναγιώτη Στάϊκο ή κάνω λάθος πολιτικό ?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι μας ως κοινωνία θέλουμε τον δημόσιο χαρακτήρα του διοικητικού μας συστήματος υγείας.
Σε εκλογές όμως άλλα μερικοί από εμάς ψηφίζουμε.
Έτσι δέν είναι πρώην δήμαρχε Αστακού Κ Παναγιώτη Στάϊκο ή κάνω λάθος πολιτικό ?

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή Καλό θα ειναο Πετρονικολο να σταματήσεις να απαντάς. Καταρχήν κανένας δεν σε έκανε επίθεση. Με τα δικά σου λεγόμενα ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΚΑΙ τέλος λυπάμαι πολύ όλους όσους κανένα σχόλια που ούτε 5χρονα δεν κάνουν. Τον ταπωσες του την είπες.......Ποσο εξευτελιζεστε μερικοί μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι. Γιατι οταν έχασε ο γαλουνης χάσατε τα πάντα. Και αναπτερωνετε ελπίδες με ποιον; από ποτέ η επαρση η ρουφιανιά η αλητεία η αχαριστία η αδικία και το προσωπικό συμφέρον είναι στοιχεία σωτηρα; πως με όλα αυτά θεωρείτε πως θα πάει μπροστά ο τοπος; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΖΩΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΟ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εις 11,30 πες ότι θες στο κ Πετρονικολό Πάνο, αλλά την δουλειά έχει να λες άλλα ντ' άλλα. για τον πρώην δήμαρχο Γαλούνη, αφού στις δημοτικες εκλογες το Μάιο του 19 απέτυχε πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Ένα και το αυτό είναι. Και δυστυχώς όλοι όσοι βγάζουν σχόλια που ειναι 2-3 περιμένουν ακόμα όπως και ο Πάνος τον νεκρό να αναστηθεί. Κανένας δεν γύρισε από τον κάτω κόσμο! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Με εξοργίζει το γεγονός ότι δεν κοιτάει πως να κάνει την δουλειά του σαν πρόεδρος χωριού, αντ'αυτού κάνει αντιπολίτευση και κριτική της τουαλέτας νομίζοντας πως κάνει ΚΑΤΙ. Πηξαμε στην έπαρση και την κριτική. Τον απαυτον του κάτω να δουλέψει χωρίς παράταξης κόμματα και προσωπικά συμφέροντα θα βάλει κανένας πρόεδρος; Ή θα ζούμε πάντα εγώ ήμουν με αυτόν βγήκες εσύ θα ασχολούμαστε μόνο για να απορρίπτουμε ευθύνες και κριτική μόνο. Δουλειά ουσιαστική και όχι μόνο ρουσφέτια θέλει να κάνει κάποιος για το σύνολο των πολιτων;

Ανώνυμος είπε...

6.31 τέτοια απαξίωση που κάνεις για όλους. πρωτοφανές.κανένας καλός για σένα κανένας. όλους τους βγάζεις άχρηστους ? μόνο εσυ είσαι χρήσιμος στο δήμο αυτό ? έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αγαπητέ μου φίλε και δεν καταλαβαίνω γιατί απευθύνεσθε ειδικά σε εμένα για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ,όταν εγώ ειδικά έχω κάνει 6 εγχειρήσεις προσωπικά για τον εαυτό μου σε Δημόσια Νοσοκομεία και 2 εγχειρήσεις σε Ιδιωτικές Κλινικές ,όταν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών αρνήθηκε να μου κάνει μια βαριά εγχείρηση στην μέση μου λόγω μεγάλης δυσκολίας όπως είπαν .;;;;;;
Έτσι αναγκάστηκα να πάω στην Βιοκλινική Αθηνών ,όπου ο Νευροχειρουργός Δήμος Μπουράμας Συνταξιούχος Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου ( Δηλ Δημόσιο ) και σήμερα ιδιώτης ,όπου με τα Μαγικά του χέρια , όταν του είπα πως αρνήθηκαν λόγω δυσκολίας ,γέλασε και μου μου είπε σε 20 ημέρες ,έλα να κάνουμε την εγχείρηση .!!!
Οι συνθήκες αντιμετώπισης ειδικά από το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί ήταν απερίγραπτα υπέροχες πάντα με την ευγένεια τον σεβασμό και το χαμόγελο στα χείλη .!!!
Μετά από τρεις ημέρες μου έδωσε εξιτήριο και οδήγησα μόνος μου κάνοντας μια διαδρομή 500 χιλιομέτρων χωρίς να καταλάβω , πως ήμουν χειρουργημένος .!!!
Και τώρα 5:00 π.μ που σας απαντώ είμαι σε δημόσιο Νοσοκομείο δίπλα στην γυναίκα μου όπου χθες έκανε την ίδια βαριά εγχείρηση με εμένα στο ΚΑΤ ( δημόσιο νοσοκομείο με συνθήκες πολύ καλές , χωρίς να μπορούν να συγκριθούν με τις συνθήκες της Βιοκλινικής ,αλλά εκεί πλήρωσα αρκετά σχετικά χρήματα και εδώ στο ΚΑΤ δεν πλήρωσα τίποτα ,παρά μόνο έδωσα με όλη μου την καρδιά στο νοσηλευτικό προσωπικό ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες τους ,να πάνε να πάρουν τα καλύτερα γλυκά για ολόκληρη την κλινική .!!!
Άρα προς τι η ερώτηση προς εμένα ;;;
Αυτή έπρεπε να την κάνετε σε εκείνους ,που μιλάνε συνεχώς για το δημόσιο σύστημα υγείας και όταν ήταν στην Εξουσία δεν έκαναν σχεδόν τίποτα ,αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια .!!!
Εγώ πιστεύω και έχω εκφράσει Δημόσια την άποψη μου για το Εθνικό Σύστημα Υγείας :
Ότι την βάση της υγείας του λαού σε μια Αστική Δημοκρατία όπως είναι το δικό μας Πολίτευμα ,καλείται να σηκώσει ο Δημόσιος τομέας υγείας , ο οποίος θα πρέπει να παρέχει σε όλους τους πολίτες πλούσιους ή φτωχούς ,αγρότες ή Υπουργούς την ίδια Υψηλού Επιπέδου τελείως Δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας σεβόμενος όλους τους ασθενείς ,τους οποίους οφείλει να αντιμετωπίζει με ανθρώπινες συνθήκες ,αν είναι δυνατόν αντάξιες και ίσες με αυτές που παρέχει ο ιδιωτικός τομέας .
Ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να προσφέρει στους αρρώστους τις υπηρεσίες του Επικουρικά προς τον Δημόσιο Τομέα και πάντα υπό τη επίβλεψη του Κράτους ,για τον έλεγχο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από τον Ιδιωτικό τομέα .!!!
Που διαφωνείτε λοιπόν μαζί μου σε αυτά που πιστεύω και σας παρακαλώ να μου απαντήσετε αν συμφωνείτε μαζί μου ,ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;
Με τιμή
Dr .Παναγιώτης Στάικος .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο τώρα μαθαίνω από εσάς για το θέμα της υγείας
σε αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τις καλύτερες και ολόψυχες ευχές
για την πορεία της υγείας της συζύγου σας.
Καλή σας ημέρα και φιλικούς χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια σας.

Ανώνυμος είπε...

8:21. Μπερδεύεσε. Εγω δεν δουλεύω μέσα στο δημο. Ούτε αιρετός είμαι. Απλός πολίτης που έχει απελπιστεί με όλους τους "σωτηρες". Και δεν είπα πως δεν μου κάνει κανένας. Μου κάνουν 3 άτομα από όλους. Αλλά μην γράφουμε και ότι χαζομάρα μας κατέβει. Μέχρι στιγμής που χρειάστηκα κάτι απλο με εξυπηρετησαν χωρίς να μου πουν πως ειμαι υποχρεωμένος για κάτι. Κατι που δεν μου συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Σε άλλους πάλι κάτι πρόεδροι μπουμπούκια τους λένε πως ειναο ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ και που αναπνέουν. Μην μπερδεύεσαι όλοι ξέρουμε αλλα λίγοι πλέον μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

11.34 δέν είναι πάντα τα πολιτικά πράγματα ευθύγραμμα και ιδανικά, αλλά είναι με διακυμάνσεις στην ροή τους. Και σημασία έχει εμείς ως απλοί πολίτες να έχουμε σταθερές αρχές σε πολιτικές αξίες και ούτε να ενθουσιαζομαστε και ούτε να απελπιζόμαστε στις τυχόν διακυμάνσεις.
Μόνο έτσι μπορεί να αξιολογείται πιό αντικειμενικά η έννοια, η ουσία
και τα αποτελέσματα της πολιτικής ή των πολιτικών εκφραστών/εκπροσώπων της πολιτικής.
Σταθερές αρχές και αξίες και συνέπεια λοιπόν είναι το πρώτο στοιχείο
που πρέπει να εχουμε τουλάχιστον εμεις όλοι ως απλά μελη της κοινωνιας μας.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.