Ροή Αναρτήσεων

Βελούτσα:"Θρασύς" Vs "Κωλοτουμπας"






Στην επιτροπή ποιότητας Ζωής ...

του Δήμου Ξηρομέρου, ο Δήμαρχος και οι 4 Αντιδήμαρχοι του που συμμετέχουν στην Επιτροπή συναποφασίσαν θετικά ομόφωνα για τη δημιουργία των δυο αιολικών πάρκων στις θέσεις ΒΕΛΟΥΤΣΑ και ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ του Δημου Ξηρομέρου.




Έρχεται σήμερα στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος και παρά την θετική εισήγηση της επιτροπής ποιότητας Ζωής που ψήφισε και ο ίδιος , εισηγείται ΑΡΝΗΤΙΚΆ.




Η αλλαγή πλεύσης- στάσης του δημάρχου κατα την αποψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ειναι αποτέλεσμα "εξω-θεσμικων πιέσεων".??




Μάλιστα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την αλλαγή θέσης του Δημάρχου την αποκάλεσε "κωλοτουμπα" και τη συνέκρινε με τιςαποδοσεις στην ενόργανη γυμναστική της Nadia Comanenci.




Ο Δημαρχος Ξηρομέρου , στη συνέχεια , του θύμισε τις δικές του ευθύνες για τις υπάρχουσες 14 ανεμογεννήτριες , τον αποκάλεσε " πολιτικά θρασύ" και του ζήτησε να ενημερώσει τους δημότες για το " που πηγαν τα ανταποδοτικά"..




Για την ιστορία η σχετική απόφαση εγκατάστασης των 14 υπαρχουσών ανεμογεννητριών ειχε παρθεί επί Δημαρχίας Πυθαγόρα Σαμαρά

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερός και απομονωμένος ο ασκών χρέη Δημάρχου κύριος Τριανταφυλλάκης ,αναγκάστηκε να κάνει την κωλοτούμπα του πίνοντας το πικρό ποτήρι της μοναξιάς ,αφού τον είχαν εγκαταλείψει ακόμη και στενοί του συνεργάτες . μόλις μια ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο να στέλνει η εταιρία με τις ανεμογεννήτριες διάφορα δωράκια ,αλλά μάταια αφού η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Βασιλόπουλου , Καραϊσκάκη, Βλυζιανών , Αρχοντοχωρίου ομόφωνα και Αστακού κατά πλειοψηφία δύο μόνο ναι και πέντε όχι δεν τσίμπησε ,αφού είχε πάρει σθεναρά την απόφαση της ,αναγκάζοντας και τους υπόλοιπους της πλειοψηφίας να τους ακολουθήσουν στο ομόφωνο όχι κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και να αναγκαστεί ο κύριος Τριανταφυλλάκλης να πει και αυτός το όχι στις ανεμογεννήτριες , όταν λίγες ώρες νωρίτερα έλεγε στην επιτροπή διαβούλευσης ναι . ντροπή και μόνο ντροπή για όλα αυτά τα φαιδρά και ύποπτα παιγνίδια Τριαντατφυλλάκη .

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άλλο κωλοτούμπας θα γίνει ;
Αν είχε ίχνος από φιλότιμο θα έπρεπε να είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά το όχι που τον εξανάγκασαν να ψελλίσει το βράδυ στο συμβούλιο .αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για το βρει ο Τριανταφυλλάκης .

Ανώνυμος είπε...

Όσοι παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο κατάλαβαν ότι όλοι ήταν υπέρ (και ο Κρύσταλλος, και ο Στάικος με 1000) εκτός 2-3 ατόμων. Όταν λές είμαι υπέρ τον ΑΠΕ αλλά όχι τώρα τη εννοείς; όταν φωνάζεις και λές όχι στην καταστροφή της βελούτσας αλλα σφυρίζεις αδιάφορα στης υχθιοκαλλιέργειες τι παίζεται;

Φυσικά καταλάβαμε ότι κάποια άτομα που άνοιξαν τον στόμα τους καλύτερα να μην μιλούσαν καθόλου. Δεν είπαν τίποτα. Πχ. Είμαι υπέρ τον ΑΠΕ αλλά όχι στην Βελούτσα. Όχι με τον ιδιώτη. Μας κοροϊδεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Τις λέει που τις λέει τις δικαιολογίες, τουλάχιστον δεν ξέρει και τα πολιτικά δρώμενα ο άνθρωπος, αλλά τι να του πεις αφού δεν έμενε καν στον αστακό τότε ο τωρινός δήμαρχος, θλίψη και μόνο θλίψη...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΑΠΕ
ΚΑΙ ΑΛΛΆΑ ΛΈΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒLOGS ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΠΈ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικος τα είπε ξεκάθαρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα είχε πει και δημόσια πολλές ημέρες πριν και συσπείρωσε πολλές δυνάμεις και υπήρξε αυτό το αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι ο Δήμαρχος μετά το τέλος του συμβουλίου ,αφού μέσα σε λίγες ώρες τον εξανάγκασαν ,να πει το ναι ,ΟΧΙ .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.