Ροή Αναρτήσεων

Αναθέσεις σε πιθανόν “ημετέρους”: Ποιός είναι ο φωτογράφος από το Ξηρόμερο?

 



    Ένα περίεργο δημοσίευμα «αλιεύσαμε» από το διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο, με αφορμή την χθεσινή πορεία-διαμαρτυρία απολυμένων από τα Κοινωφελή προγράμματα του Δήμου Πατρέων, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πάτρα» καταφέρεται σε βάρος του Δημάρχου κ. Κώστα Πελετίδη.

 Ως εδώ είναι μία ανακοίνωση με σκοπό την κριτική προς τον Δήμαρχο Πατρών, μέχρι όμως το μέρος που η ανακοίνωση αναφέρει, ...σε απευθείας αναθέσεις με 25.000€ περίπου σε πιθανόν ημέτερους, όπως τον φωτογράφο από το Ξηρόμερο, κ.α., .... . 

Διαβάστε περισσότερα »


Με το ερώτημα να είναι ποιος είναι ο φωτογράφος από το Ξηρόμερο που έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δείτε το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα pelop.gr:

Με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πάτρα» Νίκος Νικολόπουλος καταφέρεται σε βάρος του δημάρχου Κώστα Πελετίδη:

«Έκδηλη ήταν στο πρόσωπο του κ. Πελετίδη η δυσφορία, από τις διαμαρτυρίες που δέχθηκε στην πόρτα του Δημαρχείου, την Τρίτη 19/10/2021 από απολυμένους εργαζόμενους του Δήμου που εργάζονται με Κοινωφελή προγράμματα.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», έχουμε επίμονα ζητήσει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να παρθεί απόφαση για παραμονή στην εργασία τους.

Δυστυχώς η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αρνείται. Αρκείται σε πορείες ενάντια στην Ανεργία, σε απευθείας αναθέσεις με 25.000€ περίπου σε πιθανόν ημέτερους, όπως τον φωτογράφο από το Ξηρόμερο, κ.α., αλλά προπάντων, με γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας, οδηγεί στον Καιάδα της Ανεργίας οικογένειες του Δήμου μας.

Όσο και να προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες, η Κομμουνιστική Αρχή Πελετίδη ξεγυμνώνεται καθημερινά στα μάτια των Δημοτών και αποκαλύπτονται τα ψέματα που έλεγε.

Ο αγώνας για παραμονή στην εργασία των Συμβασιούχων στα Κοινωφελή προγράμματα δεν αρχίζει και τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Αρχίζει όπως και στο παρελθόν, με την καθημερινή παράσταση με σκηνές στην πόρτα του Δημαρχείου, όπως τότε επί Καράβολα, για τους συμβασιούχους που είχε προσλάβει η Δημοτική Αρχή Φλωράτου.

Και σε ανάλογη κινητοποίηση ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», θα βρεθώ όπως και τότε, στις σκηνές των εργαζομένων στην πόρτα του Δημαρχείου. Ενάντια στην αδιαλλαξία και τον εμπαιγμό του Δημάρχου.

Και ο Αγώνας των Εργατών, όπως και τότε, θα είναι νικηφόρος».

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.