Ροή Αναρτήσεων

Γεώργιος Μπαρμπαρούσης : Αντικατάσταση Κάδων Απορριμμάτων

 


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσηςέγραψε για την αντικατάσταση Κάδων Απορριμμάτων  της Τ.Κ. Μαχαιράς.
Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΤΚ, ότι κάποιοι γκρεμίζουν τις πινακίδες πετάνε αδρανή υλικά ακριβώς δίπλα και θέτουν σε κίνδυνο τόσο την καθαριότητα όσο και την ασφάλεια των υπολοίπων. 
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που μας δείχνει την πινακίδα να έχει γκρεμιστεί, παρά την τσιμεντένια βάση της. 
Το βασικό μήνυμα είναι ότι, η πινακίδα έχει γκρεμιστεί, η συλλογική προσπάθεια έχει και αυτή γκρεμιστεί ή είναι περισσότερο από κάθε φορά απαραίτητη γιατί δεν επιτρέπεται η καθαριότητα από δεδομένο να γίνει ζητούμενο...



Στα πλαίσια της υλοποίησης από τον Δήμο Ξηρομέρου του αιτήματος μας για αντικατάσταση παλαιών και κλεμμένων κάδων παραλάβαμε σήμερα τέσσερις κάδους απορριμμάτων. 
    Κύριο μέλημα από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής και εμένα προσωπικά είναι η ευαισθησία σε θέματα καθαριότητας. 
     Εξαλείψαμε τις παράνομες χωματερές στο Τ.Κ.Μαχαιράς, τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης και ενημέρωσα προσωπικά τους κατοίκους για την αποκομιδή των βαρέων απορριμμάτων.
      Σε πείσμα ορισμένων που γκρεμίζουν τις πινακίδες πετάνε αδρανή υλικά ακριβώς δίπλα και θέτουν σε κίνδυνο τόσο την καθαριότητα όσο και την ασφάλεια των υπολοίπων. 
      Η συλλογική προσπάθεια είναι περισσότερο από κάθε φορά απαραίτητη γιατί δεν επιτρέπεται η καθαριότητα από δεδομένο να γίνει ζητούμενο...






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σπουδαίε προεδρίσκο .Καμαρώνεις με δυο κάδους και τρεις μουριές που κλάδεψες .
Πες λοιπόν νανάκι της πολιτικής στα δυο χρόνια δημαρχίας του ινδάλματος σου του Τριανταφυλλάκη αν μπήκε ένα καρφί στην Μαχαιρά ;
Άντε πνίξου θεατρίνε της πεντάρας Μπαρσή μας ζάλισες με τα τιποτένιας αξίας επιτεύγματα σας .

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε βριζεις τον άνθρωπο. αγρίμι είσαι ?

Ανώνυμος είπε...

εβγαλες και ανακοινωση για απρεπη συμπεριφορα του αντιδημαρχου!!

ουστ διπροσωπε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε εισαι Πρώτον,καλός.χαρακτήρας και δευτερο νοικοκύρης και ας τους να λενε ή να 'γαυγίζουν'

Ανώνυμος είπε...

12,21 εχεις κανενα χαρτί που να αποδευκνύονται
αυτα που λές ?
άν εχεις και είσαι "μάγκας" δείξε μας το χαρτί.
άν οχι άραξε στα κιλά σου.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην εμπιστευτούμε τωρα, τι είπε ο Πάνος ο Πετρονικολός

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.