Ροή Αναρτήσεων

Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου: Δυστυχώς ζούμε σε έναν τόπο όπου το ρουσφέτι και το προσωπικό συμφέρον υπερισχύουν του δίκαιου και σωστού.



Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την παρούσα Δημοτική Αρχή και τις ενέργειες της.
Καλώς ή κακώς κάποιοι συνδημότες μου τη στήριξαν για να είναι εκεί που είναι και φυσικά για το καλό των Δημοτών!

Μέχρι σήμερα λοιπόν:


Προέρχομαι από αγροκτηνοτροφική οικογένεια και ειμαι πολυ περήφανη γι αυτήν γιατί εκτός όλων των άλλων με έμαθε να σέβομαι και να έχω αξίες και αρχές!
Στην ΤΚ Καραϊσκάκη ο πατέρας μου είναι ιδιοκτήτης ενός κτήματος στο οποίο χρόνια τώρα έχει στάβλους για τα πρόβατα και αποθήκη για τις τροφές.
Τα παλαιότερα χρόνια δεν υπήρχε δρόμος παρά μόνο ένα μονοπάτι.
Όταν ο πατέρας μου αγόρασε για τις ανάγκες του τρακτέρ, αγόρασε και κάποια μέτρα έκτασης όση ο δρόμος για να μπορεί να περνάει, από τον ιδιοκτήτη Καραγιάννη που συνορεύει νότια.

Στο βόρειο σημείο του δρόμου κυλούσε από βόρεια ρυάκι το οποίο τους χειμερινούς μήνες έκανε δύσκολη την διέλευση του.
Έτσι ο ίδιος  ο πατέρας μου μάλιστα είχε φτιάξει ένα υποτυπώδη γεφυράκι από 2 -3 βαρέλια τσίγκινα έτσι ώστε να περνάει το τρακτέρ, επίσης θυμάμαι μικρή που ήμουν όλο πέτρες κουβαλούσαμε όλη η οικογένεια πάνω στην καρότσα από το τρακτέρ και αργότερα με το αυτοκίνητο για να μπαζώσουμε τον δρόμο και να κάνουμε εύκολη την μετάβαση την δίκη μας αλλά και των ζώων μας. Αργότερα με δικά του πάλι έξοδα και ιδρώτα αντικατέστησε τα βαρέλια με τσιμεντένιους σωλήνες και πολλές πέτρες και τσιμέντο για στέρεο αποτέλεσμα.
Την περασμένη εβδομάδα και λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, τα νερά που ερχόταν από την βορειοδυτική ιδιοκτησία στο αυλάκι μετέφεραν και αρκετή λάσπη ικανή για να βουλώσει το γεφυράκι και τα νερά χάλασαν τον δρόμο σε ορισμένα σημεία.
 

Έτσι λοιπόν ο “ από μηχανής θεός” Δημοτική Αρχή και αφού έλεγξε έναν προς έναν όλους τους αγροτικούς δρόμους αποφάσισε να υλοποιήσει ένα ρουσφετάκι.
Ερήμην μας χάλασε το γεφυράκι(το οποίο είχε φτιάξει ο πατέρας μου με τον ιδρώτα του) τοποθετώντας μεγαλύτερες τσιμεντένιες σωλήνες, σκεπάζοντας τες με τσιμέντο αφήνοντας μια όψη λοφίσκου.
Το υπόλοιπο δε μέρος του δρόμου όλο λάσπη!
Φυσικά δεν παρέλειψε να τεντώσει απαγορευτικη ταινία!  Αραγε για ποιον;
Αφού γνώριζαν υποτίθεται ότι από εκεί δεν περνάει κανεις.....όπως είπαν!


Αλλά ακόμα πιο φυσικά εφόσον είναι η Αρχή αυτού του τόπου “αποφασίζει και δέρνει” χωρίς να ρωτήσει και καταπατάει ξένες περιουσίες λες και βρισκόμαστε επι τουρκοκρατίας!

Γιατί δεν έκανε εύλογα και χρηστά ερωτήματα πρώτα στον εαυτό της όπως:
1. Είναι δημόσιος ή ιδιόκτητος χώρος;
Και αν δεν γνώριζε, τι ρόλο έχουν άραγε οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων;


Και έρχομαι εγώ προσωπικά σαν Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου να ρωτήσω:
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής μπορεί να επέμβει ο Δήμος σε ιδιόκτητο χώρο;
Αν όχι ποιες είναι οι συνέπειες;
Ποιον ενημερώσατε λοιπόν γι αυτές σας τις ενέργειες;
Ξέρω ότι δεν ενδιαφέρει τους δημότες το τι κάνει ο καθένας με τις δουλειές του, όμως εγώ κύριοι διέρχομαι καθημερινά 2 και 3 φορές από εκεί.
Αυτό το αναφέρω διότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Πολύζο ανέφερε πως: « του είπαν ότι δεν περνάει κανεις από εκεί».

Δεν σας τα είπαν καλά κύριοι, εγώ προσωπικά πάω το πρωί εκεί και ύστερα φεύγω για την δουλειά μου καθώς και το απόγευμα επίσης.
Ξέρετε όπως και οι άνθρωποι έτσι και τα ζώντα όντα έχουν ανάγκη από τροφή!
Επίσης μου είπε ότι δεν είναι τίποτα να περιμένεις δυο μέρες να στεγνώσει και τη Δευτέρα θα το φτιάξουμε.
Και όταν τον ρώτησα πως θα ξεφορτώςω τις τροφές από το αυτοκίνητο για να τις πάω στην αποθήκη απάντησε: ξέρω γω; Βρες εκεί έναν να το ξεφορτώσει και θα τον πληρώσω εγώ!
Πολύ κουβαρντάδες είστε του λέω! Πήγατε τα ανακατέψατε και τα αφήσατε ως τη Δευτέρα χωρίς να σας νοιάζει πως θα κάνουμε τις δουλειές μας.
Και φυσικά αν βρέχει την Δευτέρα και όλη την εβδομάδα δεν ευθύνεστε εσείς αλλά εμείς!
Εσείς αυτό που ήταν να κάνετε το κάνατε χωρίς να λάβετε υπόψιν σας τα αυτονόητα!
Γιατί δεν πάτε να φτιάξετε δρόμους αγροτικούς και δημόσιους που περνούν πολλοί περισσότεροι από έναν ιδιοκτήτη εφόσον σας έπιασε η ευαισθησία και πήγατε στον συγκεκριμένο χώρο;

Γιατί δεν φτιάχνετε τους δρόμους του Αστακού που είναι χρόνια κατεστραμμένοι και καθημερινά σπάμε τα αυτοκίνητα μας εφόσον ευαισθητοποιηθήκατε σε λιγότερο από μια εβδομάδα;



Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι κάνετε και τι λέτε!
Όταν όμως θίγετε πρόσωπα της οικογένειας μου και με ενοχλείτε χωρίς να σας ενοχλώ, τότε ειλικρινά με πειράζει και με ενοχλεί και πολύ περισσότερο δεν σας το επιτρέπω!

Με πολλή αγανάκτηση μια Δημότης!







23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΣ ΕΣΎ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ. ΤΡΈΛΑΝΕ ΜΑΣ. ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΣ; ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΆΘΕΣΗ ΕΝΏ ΔΕΝ ΔΙΚΕΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ; ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΑΓΑΠΆΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΎ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΆ ΣΕ ΓΕΊΤΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ;
ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΆ ΈΧΕΙ ΓΝΏΣΗ Η ΑΡΜΌΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΊΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΆΔΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ; ΓΙΑΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ; ΟΣΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΊΤΣΑ ΣΟΥ ΉΣΟΥΝ ΕΝΤΆΞΕΙ. ΑΛΛΆ ΤΈΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΌΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΊΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΒΑΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΓΕΛΑΚΙ. ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

...έλη εκτίθεσαι, μαζέψου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ??? ΕΚΕΙ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ.
ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.
ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΕΝΟ ΣΩΛΗΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ , ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ??? ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ.

Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου είπε...

9:14

Με άβουλα πιόνια και πληρωμένα αντικείμενα δεν αξίζει κανείς να ασχολείται.
Αλλά σε εσένα θα σου απαντήσω γιατί αναφέρθηκες σε προσωπικά μου θέματα όπως είναι αυτό της δουλειάς μου αλλά και για τη λέξη ανίκανος σε ποιον αναφέρεσαι; Στον άντρα μου; Μήπως ήθελες να σου κάτσει και αντιστάθηκε;

Αν και δεν ειμαι υποχρεωμένη να σου δώσω εξηγήσεις αλλά για να μάθουν την αλήθεια κάποιοι που τους έχετε γεμίσει με ψέμματα, έχω να πω ότι·
1.Διορίστηκα στο Δημόσιο τομέα με την προκήρυξη3κ/ 2018 του ΑΣΕΠ με την αξία μου!
2. Μετάθεση δεν έκανα αλλά έκανα απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης με τον σύζυγο, πράξη νομιμότατη!( όσο και αν σε τσούζει)
3. Δεν επέλεξα τον Δήμο Ξηρομέρου αν και μπορούσα, διότι ο σύζυγος μου ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει την αξιοπρέπεια και σέβεται τους Συνδημότες του και ψηφοφόρους του που τον τίμησαν για να τους εκπροσωπεί και όχι να τους χρησιμοποιεί σύμφωνα με το προσωπικό του συμφέρον. Επιλέξαμε να δίνουμε το μεροκάματο μας σε καύσιμα 20€ ημερησίως και φθορές των αυτοκινήτων μας γιατί η αξιοπρέπεια μας ούτε Πουλιέται ούτε αγοράζεται. Λέξεις άγνωστες για κάποιους σαν κι εσένα.
Και όσο για το αν θα μου κοπεί το γελάκι σε πληροφορώ ότι όταν δεν είσαι πληρωμένος και έχεις την αξιοπρέπεια σου το γέλιο δεν κόβεται αλλά ούτε θα κοπεί και απειλές αλλού!
Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου

Ανώνυμος είπε...

1:43
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ; ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΑ; ΤΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΒΑΣΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΔΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ-Η ΕΙΔΙΚΗ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ
1. ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΕΝ ΦΗΜΗΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.
2. ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΤΕ 20 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.
3. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ?
4. ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. 5. ΕΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ , ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΛΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ? ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ?
6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ"


Ανώνυμος είπε...

αχ.... ας οψετε ο Πυθαγόρας.
που ήταν ανοιχτόκαρδος και ανοιχτοχέρης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ . ΑΠ ΚΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΙΛΑΜΕ???? ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ . ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ . ΠΝΙΓΩΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ . ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ .

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ .

Ανώνυμος είπε...

το είπαμε και το ξαναλέμε. το blog εδω κε/α 5.40 είναι δημοκρστικό και ανεβαινεται όποτε και οσα σχολια θέλετε.

Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου είπε...

5:40 Ανώνυμε τζαμπατζή της μιας χρήσεως με Αξιοπρέπεια μηδέν.

Αναφέρεστε πάλι στην δουλειά μου και στον άντρα μου.
Βρε τζαμπατζή της δεκάρας πολύ εμμονή έχεις με τον άντρα μου και εκφράζεσαι απρεπέστατα προς το πρόσωπο του.
Δυστυχώς για εσένα ο Άντρας μου έχει όλα αυτά που λες και πολλά ακόμα περισσότερα, κάτι που εσύ δεν θα καταφέρεις να αποκτήσεις ποτέ!

Εκτός αυτού βγαίνει πάντα επώνυμα και μιλάει γιατί φοράει παντελόνια και είναι Άντρακλας και δεν κρύβεται όπως εσύ πίσω από την ανωνυμία.

Εννοείται Εμπάθεια και Εγωισμό την Αξιοπρέπεια μου;
Είναι μια λέξη άγνωστη σε σας και σας τσούζει.

Οι πολίτες φυσικά και αναγνώρισαν πριν 2 χρόνια την Αξιοπρέπεια μας και ο Άντρας μου εκλέχτηκε 2ος σε σειρά προτίμησης στον συνδυασμό με τον οποίο ήταν υποψήφιος!
Τζαμπατζή της τρύπιας δεκάρας ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι στη ηλικία των 90 χρόνων και όλοι μα όλοι οι Ξηρομεριτες και όχι μόνο ξέρουν ποιός είναι και αν ποτέ παρανόμησε.
Και αν θέλεις να βεβαιωθείς για τη νομιμότητα όλων όσων αναφερω φανέρωσε το όνομα σου να σου τα φέρω και να σου τα δείξω.

Το Γελάκι το δικό μου να είστε βέβαιοι ότι δεν μου το κόβει κανείς και φροντίζει γι αυτό ο Άντρας μου!

Όσο για τα άπλυτα ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ!

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ!


Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 7 41 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Σ ΤΙΠΟΤΙΣ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ;
ΠΟΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΕΡΑ; ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5:40. Περνάει δρόμος που οδηγεί στης πηγές και στην δεξαμενή? Πέρναγε θέλεις να πεις. Πέρναγε. Ο δρόμος αυτός έχει ενσωματωθεί σε χωράφι. Δεν υπάρχει πια. Έχει σφετεριστεί δυστυχώς. Και δεν μίλησε κανείς. Δεν περνάει κανείς για να πάει στην δεξαμενή γιατί δεν έχει δουλειά εκεί, αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να σφετεριστεί τον δρόμο? Όχι βέβαια.
Τώρα στο θέμα με το γεφύρι... Έχει δίκιο η Α.Ζ. κάποτε η δρόμοι ήταν μονοπάτια για γαϊδούρια. Για να περάσει αυτοκίνητο έπρεπε να κάνεις Διαπλάτυνση με δικά σου έξοδα.

Ανώνυμος είπε...

Ας τους να λένε. απο ζήλεια τα λένε για εναν άνδρα αξιοπρεπή.

Ανώνυμος είπε...

θα περιμενε κανείς να βγη ο Σταικος και να μιλησει, ξερει την περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Ο άνδρας σου, κ. Αλεξάνδρα βγήκε 2ος δημοτικός σύμβουλος με την ομπρέλα της Αναζωογόνησης.έπρεπε οταν ανεξαρτητοποιήθηκε να αφήσει την Έδρα του στην παράταξη του Σταΐκου

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικος Φιλε μου δέν μιλαει οταν βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο.
Κάνει τον 'κινέζο'

Ανώνυμος είπε...

θα περιμενε κανείς να βγη η δημοτική αρχή και να μιλησει, ξερει την περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:24 μ.μ. Τι νομίζεις ότι είναι.Ωσαν κάποιους που βγαινουν στα τοπικά blog
για να προπαγανδίζουν και να προβάλλονται ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι έτσι είναι. Αυτοί είναι για ανώτερα μπλογκ όχι τοπικά. Σιγά μη κάτσουν να απαντήσουν επίσημα σε δημότες και τοπικά μπλογκ. Προπαγανδίζουν και προβάλλονται σε μεγαλύτερα πολυεπίπεδα.

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:29 μ.μ. αμα προκειται να βγαινουν στα τοπικά Μπλόκ

Ανώνυμος είπε...

και να μιλάνε με την φρασεολογια σάν του στ.ϊ..υ
άσ το καλλίτερα να μην μιλάνε στα τοπικα Μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Για ανώτερα επίπεδα είπαμε. Έτσι.

Ανώνυμος είπε...

τα ανώτερα έρχονται αργά-αργά κι' αργότερα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.