Ροή Αναρτήσεων

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΑΡΝΑΚΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ


Έντονες διαμαρτυρίες από  κατοίκους της Τ.Κ. Καραΐσκάκη Ξηρομέρου για τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου σήμερα στη θέση Λαρνακια .
 
Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι ,προσωπικό του Δήμου με ίδια μέσαπραγματοποίησε αντιπλημμυρικές εργασίες χωρίς  την ύπαρξη αντιπλημμυρικής μελέτης  και  χωρίς την παρουσία μηχανικού.
 
Σε επικοινωνία που είχαν  οι κάτοικοι με το Πρόεδρο της Τ.Κ. Καραΐσκάκη κ Αθανάσιο Λιγνό, τους διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν σε γνώση του  οι εν λόγω εργασίες 

Οι κάτοικοι ανησυχούν μήπως με τις  παρεμβάσεις αυξηθεί σημαντικά ο όγκος του νερού και  πλημμυρίσουν τα σπίτια και τα κτήματα τους .
 
Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα αποφάσισαν να επισκεφτούν το Δημαρχείο.

Θα θυμίσουμε  ότι στο σημείο αυτό συγκεντρώνονται μεγάλου όγκοι νερού που συχνά  βρίσκουν διέξοδο έμπροσθεν της μάντρας Κουντουρη θέτοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
 
Η επίλυση του προβλήματος πρέπει να είναι συνολική και απαιτεί μια ολοκληρωμένη μελέτη διαχείρισης των υδάτων.
Πολλά τα ερωτήματα και οι ανησυχίες  κατοίκων της Τ.Κ. Καραΐσκάκη .

Ακολουθούν τα σχόλια..
Ρωταμε τους αντιδημάρχους που ήταν παρόν Πολύζο κ Μακρή υπάρχει μελέτη για το συγκεκριμένο έργο .
Είναι ενήμερη η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.
Ο πρόεδρος της ΤΚ Καραϊσκάκη μας είπε δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο έργο.
Τα νερά που θα περάσουν από το συγκεκριμένο σωληνοειδές που κατασκευάστηκε έχετε μελετήσει που θα πάνε η δεν σας ενδιαφέρει απ' ότι φαίνεται γιατί θα πλημμυρίσει το κατάστημα μου . 

Θα αναλάβετε εσείς τη ν ευθύνη και την αποζημίωση σε τυχόν πλημμύρες περιμένω μια εγγραφή απάντηση .
ΕΛΕΎΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΑΚΑΣ























2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα μου κανει εντυπωση το γεγονος να γινεται ενα εργο κ να τρέχουν οι πολιτες να βρουν τον μηχανικό για να παρουν την μελετη ...βρε σε τι χωρα ζω????

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στη ζαβιτσανου τα έργα του πατέρα της είχαν μελέτη; ποτέ έγινε η μελέτη και από ποιον; τα έργα ήταν σε ιδιοκτησία δική της ή του Δήμου; Άδεια για όλα αυτά είχε; ή ήταν παράνομα; η αρμόδια υπηρεσία είχε γνώση των έργων αυτών;
Παρακαλώ άμεσες απαντήσεις

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.