Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας , ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας ,που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας η Αστική Ανάπλαση.



Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας , ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας  ,που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας η Αστική Ανάπλαση.

Έχει καμιά σχέση αυτή η δήθεν ανάπλαση με τις αναπλάσεις Σώκου και Μοσχολιού στο Αγρίνιο ή με τις αναπλάσεις στην εκκλησία των Καλαβρύτων και στον κεντρικό τους δρόμο  με τα κράσπεδα και τις πλάκες από μάρμαρο και γρανίτη αρίστης ποιότητας  και όχι τις ψεύτικες τσιμεντένιες πλάκες και  κράσπεδα   της δήθεν ανάπλασης στον Αστακό  και πόσους δρόμους έχουν ελευθέρους για τα αυτοκίνητα με τον τόσο πολύ τουρισμό που έχουν για Ιστορικό , Θρησκευτικό και Χιονοδρομικό Τουρισμό . ;;;;

Πηγαίνετε  στο καφενείο του κυρίου  Νίκου Καρφή και στο φαρμακείο της κυρίας  Μάνιας Αθανασιάδου  να δείτε  τις επικίνδυνες γωνιές , στις οποίες έχουν γίνει ήδη τέσσερα τροχαία ατυχήματα  .

Θέλω να δω τις αντιδράσεις όσων δεν θα έχουν που να βάλουν το αυτοκίνητο τους, είτε ντόπιοι, είτε τουρίστες, είτε από τα γύρω χωριά που θα έρχονται να ενισχύσουν την αγορά του Αστακού και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του.

Το έργο αυτό είναι ένα επικίνδυνο έκτρωμα ,που δημιουργεί προβλήματα στον κοινωνικό ιστό της  πόλη του Αστακού  τους πολίτες και επαγγελματίες που νοιαζόμαστε .


Πηγαίνετε  δίπλα στον Παιδικό Σταθμό και να δείτε  πως απατεώνες (και έχω επίγνωση της βαριάς κουβέντας) , έβαλαν μεταχειρισμένα παγκάκια βαμμένα ,που λείπουν και σανίδες και κάποιες είναι σπασμένες  ,τα οποία ο Δήμος με χρήματα των πολιτών πληρώνει ως καινούργια .!!!!

Δεν θα πάω στον Εισαγγελέα για αυτή την ρεμούλα και διαπλοκή των 1.000 ευρώ , αλλά για άλλες των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τόσο στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου όσο και του Αρείου Πάγου και τότε πέρα από τον πλήρη εξευτελισμό τους και την διαπόμπεψη  , θα ακολουθήσει και ο δρόμος της φυλακής .

Το πότε  θα το κάνουμε θα το αποφασίσουμε εμείς , όταν κρίνουμε πως είναι ο κατάλληλος χρόνος .!!!

Λέων Τολστόι  στο Πόλεμος και Ειρήνη : Όπλα μου η υπομονή και ο χρόνος .!!!  


Ντροπή τους για όλο το εγχείρημα της ντροπής και του αίσχους .


Εγώ δηλώνω ότι το διαχωριστικό μπροστά στο  ΚΤΕΛ θα το ξηλώσω στις 2 Ιανουαρίου του 2024 ,όπως θα μου δίνει τι δικαίωμα ο νόμος και θα αιτιολογήσω πλήρως την απόφαση και την νομιμότητα της  ,πριν γίνουν οι Δημαιρεσίες και ο ορισμός Αντιδημάρχων .


Ε ΟΧΙ δεν θα υπάρχει για πολλά χρόνια η εφαρμογή αυτής της μελέτης .!!!!

Θα υπάρξει κάποιος Δήμαρχος ,ο οποίος θα ξηλώσει όλα αυτά τα εκτρώματα ,που διασαλεύουν τον ιστό της πόλης και όσο μένουν θα είναι ένα μνημείο κακογουστιάς και ανοησίας .!!!

Ποιες λύσεις να βρούμε να διορθώσουμε τις ανοησίες ,όταν μιλάμε εις ώτα μη ακουόντων ;;;;












17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Στάϊκο αφού ενδιαφέρεστε τόσοοοοοοοσο πολύ να κατασκευαζονται σωστά τα τεχνικά εργα ανπλασης και όπως λέτε για << κακοτεχνίες στις γωνίες >>
Πώς και δέν είπατε τις παρατηρησεις σας εξ αρχής ως δημοτική παράταξη του δήμου εντός των δημοτικών συμβουλίων και να διορθωθεί το όποιο <>
Εκτος και αν δέν σας εκφραζει η δημιουργική αντιπολιτευση και προτιματε το λαΐκισμο την μικροπρέπεια και την δημαγωγια για πρόσκαιρα
μικρο-παραταξιακά σας ωφέλη- δηλαδή ολίγα λαϊκίστικα ψηφαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ξεφύγει τελείως και καταντάς κουραστικός.... Γελάνε και τα παγκάκια με την πλάτη σου doctor.....

Ανώνυμος είπε...

Ας εκανε οικονομία κ ΣΤΑΙΚΟ ο φιλος σου ο Γαλουνης και ο Πανταζής
Και να έμπαιναν πλακάκια Αρίστης ποιότητας και πλακάκι αισθητικής.

Ανώνυμος είπε...

Να 'τανε η ζήλια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΒΟΣΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ

ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

Ανώνυμος είπε...

δεν τα πατε ολα
θεατρολογος
κτηνιατρος
αγροτης
κλαδευτης
λιμεναρχης
φιλολογος
κτηνοτροφος
μπασκετανθρωπος
χορευτης
ιστορικος
αρχιτεκτονας τοπιου
γεωπονος
σκηνοθετης
ηθοποιος

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας παρουσιάστηκε ποτέ η μελέτη από τον λατρεμένο σας Δήμαρχο για να κάνουμε τις παρατηρήσεις σας . έτσι είναι και σκόπιμα να γίνονται όλα στα κρυφά για την διαπλοκή και την ρεμούλα.
Μπουμπούκια μου πηγαίνετε να σας δώσουν το μερτικό σας από την μίζα για τα παγκάκια.!!!
Άξιος ο μιστός σας .!!!
Πείτε ότι σαχλαμάρες και ανοησίες θέλετε ,αλλά για το έκτρωμα και την κλοπή ούτε κουβέντα .
Ξέρω πως σας πονάω και σας εξευτελίζω ταυτόχρονα κλεφτρόνια.
Περαστικά σας .!!!
Λίγες οι ημέρες σας .!!!
Παναγιώτης Στάικος .

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάικος Τριανταφυλλιές δεν έχει ανάγκη από δίδυμα .
Θα σας πάρει μόνος του και τα σώβρακα .

Ανώνυμος είπε...

2:12 ο Στάικος δεν έχει ξεφύγει .Απλά σας κάνει την ζωή κόλαση και σας ρεζιλεύει στην κοινωνία .
Άλλοι εκτροχιάστηκαν με το φαγοπότι και γελάνε μαζί τους οι Περιφέρεια και οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τον στήριξαν , αλλά τώρα πάπαλα .

Ανώνυμος είπε...

2:43 Ο Τριανταφυλάκης τρωγόπινε με τον Γαλούνη και πήγαινε στην Νιγηρία με τον Πανταζή και όχι ο Στάικος .
Σας μάθαμε καλά πλέον και δεν μπορείτε να μας ξεγελάσετε πάλι .

Ανώνυμος είπε...

ποσό ψεύτες μπορεί να είστε ? τα παγκάκια ήταν καινούργια από το κουτί . Τώρα που θα φάτε την μήνυση από τον εργολάβο να μας τα ξαναπείτε

Ανώνυμος είπε...


Συγγνώμη αλλα είστε περήφανοι για το έργο αυτό; Δεν βλέπετε πουθενα κακοτεχνίες. Καλα ο Πολύζος δεν θεωρείται και ο καλύτερος πολεοδόμος αλλα ο Δήμαρχος ο Μάντζαρης, η Ταπραντζή ο Ντίνος ο Μπαμπούρης που κυκλοφορούν καθε μέρα στον Αστακό δεν βλέπουν κακοτεχνίες; Πραγματικά δεν βλέπουν η κάνουν πως δεν βλέπουν. Αντε να φτιάξουμε ένα εργο και ότι βγεί. Τι να πει κανείς; Αποφάσισαν να εκτελέσουν μια μελέτη και κατασκεύσαν ένα τερατούργημα με πεζοδρόμια μεγαλύτερα απο το δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:14 ματαιπονείς εάν ήλπιζες και περίμενες με αγωνία στη γωνία, να ερθουν ολα αυτα τα ονόματα των δημοτικων συμβούλων στη δημοτική σου παράταξη και γι αυτό βγάζεις φαίνεται την κα.κί.α.σου.
"Τζάμπα και βερεσέ περίμενες"

Ανώνυμος είπε...

9:11 με πολύ μεγάλη χαρά θα περιμένω την μήνυση και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι .!!!!
Θα έχει και πολύ μεγάλη συνέχεια η υπόθεση ,που άλλοι θα κρύβονται .
Εγώ θα είμαι εκεί και θα περιμένω .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Αν έριχνε ένα φρεσκάρισμα στο ροζ στην άσφαλτο στην παραλία θα ήταν όλα εντάξ. Ακόμα και το βάψιμο στο δημαρχείο δεν πιάνει μια χωρίς τον νόμο της σχετικότητας. Βρε κουτά... Αν ήθελε κάτι ο αστακός θα το είχε κάνει ο Στάικος... Για αυτό ο Μουστάκιας δεν έκανε τίποτα... Τα είχε όλα κομπλέ ο Στάικος...

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη για ακόμα μια φορά και ψευδεσαι και ζηλεύεις. Και να ξέρεις η ζήλια είναι συναίσθημα που συναντάτε σε ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αλογη συμπεριφορά. Μόνος σου τα γράφεις τα "ανώνυμα" μόνος σου απαντάς. Έτσι και σου κάνει μυνηση την έκατσες. Το πρόβλημα θα είναι όλο δικό σου και τεράστιο. Πότε θα καταλάβεις ότι σε χρησιμοποιουν και σε εξευτελιζουν; συνέχισε έτσι και η επόμενη διετία θα περάσει με εσένα στα κάγκελα κυριολεκτικά και μεταφορικα.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με λένε Παναγιώτη Στάικο μαλάκα και όχι Παναώτη .
Περιμένω την μήνυση αν έχετε κότσια και οι δυο σας .
Αλλά είστε κότες και δεν τολμάτε ,ενώ εγώ θα σας την χώσω την μήνυση ,για την μεγάλη αρπαχτή που ξέρεις παλιό μαλάκα .
Και τότε θα σε σκίσουν στις φυλακές κάτι παιδιά.
Παναγιώτης Σταικος
Υ.Γ
Παρακαλώ να δημοσιευτεί ως έχει .!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.