Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Πετρονικολός: Με τρία αιτήματα προς τη δημοτική αρχή ζητάω να καθαριστούν φρεάτια βουλωμένα




Με τρία αιτήματα προς τη δημοτική αρχή ζητάω να καθαριστούν φρεάτια βουλωμένα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο αν κ είναι γνώστες όλοι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.Ζηταω άμεση λύση του προβλήματος γιατί η πρόληψη σώζει ζωές.Και επειδή ο δήμος έχει κάνει προμήθεια με τσιμέντο σωλήνες καλό θα ήταν να καθαριστούν (τα φρεάτια) και εν συνεχεία να τοποθετηθούν σωλήνες όπου χρειάζεται ώστε να οδηγούνται τα όμβρια ύδατα στο ποτάμι.Το συγκεκριμένο φρεάτιο βρίσκεται στις οικίες Καραγιωργα κ Κριθυμου.









12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπήκατε σε ιδιωτικό χώρο και τραβήξτε φώτο; ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟ. Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΦΏΤΟ ΤΟ ΓΛΕΙΩΔΕΣ ΤΣΙΡΆΚΙ ΣΑΣ; ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΏΡΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΥΛΙΚΆ. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΏΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

10,23 είναι αλήθεια αυτό που γράφετε στα Μπλοκ απο ανωνυμους σχολιαστές
ότι ο κ Σταίκος είναι γραμματέας των ανακοινώσεων του κ Πετρονικολού, του κ Πανταζή, του κ Γαλουνη, και του κ Γεωργούλα ?
εσυ τι λές ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ , ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 500 ΨΕΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. NO MONEY ,NO HONEY! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ Ή ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΓΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

4,55 εγώ νομίζω οτι κάποιοι μπορεί να του έταξαν του κ Σταίκου
να τον κάνουν αρχηγό. Μόνος του τα φάντάζεται αυτα ο κ Σταίκος ?
οτι θα τον στηρίξουν το 2023 ?

Πάνος Πετρονικολος είπε...

Εάν ο χώρος αγαπητέ ανώνυμε είναι ιδιωτικός τότε παράνομος είναι ο δήμος που δεν προφυλάσσει την περιουσία των δημοτών γιατί όλα αυτά έχουν προμηθευτεί με χρήματα των δημοτών.
Πετρονοκολος Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΪΚΟ ξύπνα. σε βάζουν μπροστά εσένα ΣΤΑΙΚΟ για να φθείρεις τον συνδυασμό του Γιάνη
και α γίνουν άλλοι Δήμαρχοι.
κοιμάσαι όρθιος. ξύπνα Σταίκο. ξύπνα.

Ανώνυμος είπε...

κε Σταϊκο καλά στα λένε.
ο φίλος σου ο Γαλοϋνης δέν έκανε αρχηγό της παρατάξεως του, ούτε τον Φίλο του τον κ. Πανταζή.
Και θα παραδεχτεί εσένα κε Σταϊκο η τον Γεωργούλα για αρχηγό ?

Ανώνυμος είπε...

ή τον Ζώγα ?

Ανώνυμος είπε...

Πάνο εσύ τράβηξες τις φωτογραφίες; περιμένω αντρίκια απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12,28 τι θές να υπονοήσεις ? ότι υπάρχουν στο δήμο και 'ανδρίκελα' ?

Ανώνυμος είπε...

9:21 ναι υπάρχουν. Σε όλες τις παρατάξεις. Αλλά ο Πετρονικολος είναι φαινόμενο. Αν απαντήσει ποτέ θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Από που και πως πιάνετε στο άθλιο στόμα σας το όνομα μου και από πότε νοιάζεστε για εμένα και πάτε να γίνετε προστάτες μου;;
Σας έχει κυριεύσει ο πανικός και έχετε παραφρονήσει ,γιατί βλέπετε πως η κοινωνία σας στέλνει στα αζήτητα .
Εγώ ότι έχω να γράψω το γράφω μόνος μου και μόνο για τον εαυτό μου και πάντα επώνυμα θρασύδειλα ανθρωπάκια .
Παναγιώτης Σταικος
Υ.Γ
Δεν μπορώ να καταλάβω πως το DragamestoNews επιτρέπει και ανεβαίνουν αυτές οι αθλιότητες .
Πιστεύω να δημοσιευτεί .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.