Ροή Αναρτήσεων

Αστακος:Στις Τρίτη 16 Αυγούστου Γιάννης Καψάλης, η Χαρά Βέρρα, ο Μάκης Τσίκος, ο Κώστας Αντωνίου




Απανταχού Ξηρομερίτες! Η στιγμή έφτασε! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ξηρομεριτών διοργανώνει και σας προσκαλεί την Τρίτη 16 Αυγούστου στη μεγαλύτερη μουσική βραδιά του καλοκαιριού στον Αστακό Ξηρομέρου! Μαζί μας θα είναι ο Γιάννης Καψάλης, η Χαρά Βέρρα, ο Μάκης Τσίκος, ο Κώστας Αντωνίου και άλλοι καταξιωμένοι μουσικοί! Σας περιμένουμε στην τοποθεσία Βαρκά στο αθλητικό Κέντρο Energym. Ώρα έναρξης 10.30 μ.μ. Δώστε τον παλμό στην βραδιά με την παρουσία σας!!!


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για χαζούς ψάχνετε;; Όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει σύλλογος!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει συλλογος κανονικά !!!!

Θα γίνει χαλασμός …

Ανώνυμος είπε...

Πω πω κάποιος από την Χρυσοβίτσα θα έχει πάθει εγκεφαλικά με την ανακοίνωση τώρα

Σιγά που δεν θα κάναμε την εκδήλωση ….

ΛΑΕ Του Ξηρομέρου:Μας κάνανε πόλεμο και εμείς νικήσαμε …

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά υπάρχει η σφραγίδα 1

Ανώνυμος είπε...

Έτσι σας είπε ο δήμαρχος σας ότι δεν υπάρχει σύλλογος; Γελάνε όλοι μαζί σας, ειδικά κιόλας αφού αρνηθήκατε να παραχωρήσετε τον χώρο στα βαρκά, αλλά Έννοια σας και έχετε μείνει λίγοι με τις πομπές σας, στις επόμενες εκλογές ο λαός του ξηρομέρου θα σας στείλει πίσω στα αβαθή εκεί που ήσασταν και πριν κάτσετε στις διοικητικές καρέκλες.

Ανώνυμος είπε...

Το λιμενικό ταμείο σας απέρριψε γιατί δεν είχατε ούτε καταστατικό ούτε μέλη! Ποιος είναι ο πρόεδρος; Ποια είναι τα μέλη; Δώστε τα στοιχεία αν είστε νόμιμοι! Ο κόσμος σας έμαθε δεν τρώει τα παραμύθια σας!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9 :43
Εμείς οι "λίγοι" σας εξαφανισαμε το 19. Κάνετε εκδήλωση να μαζέψετε κανένα φράγκο γιατί σταμάτησε το ΑΤΜ να δινει; κολλησε το μηχανημα; πως θα βγητε τα ζητιανεψετε ψηφο; μην σας πω τι πήρατε στις προηγούμενες με τα λεφτά που δώσατε. Ο κόσμος δεν ειναο χαζός. Εσείς είστε που δεν έχετε καταλάβει ότι η παρανομία τελείωσε και το τζάμπα πέθανε.....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/κυρία 6:27. Εγώ δεν ψήφισα ούτε τους μεν ούτε τους δε, απείχα από τις προηγούμενες εκλογές διότι οποίος και να ειναη δήμαρχος οι υπόλοιποι παραμένουν οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν αλλάζει τίποτα. Και επειδή λέτε για τους άλλους ότι έδιναν χρήματα κτλ κτλ. Απλά να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί ότι και ο τωρινός δήμαρχος τα λεφτά που έριξε στις εκλογές δεν τα ΕΙΧΕ δικά του, δηλαδή από την τσέπη του, υπήρχαν χορηγοί. Οπότε αφήστε αυτό το θέμα με τα λεφτά. Όπως επίσης να ξέρετε ότι οι απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δήμαρχο. Σοφότερο είναι να ενημερώνεστε καλύτερα. Οι πολλοί γίνονται λίγοι και οι λίγοι πολλοί, κανόνας που ισχύει από τότε που υπήρξε δημοκρατική ψήφοφορία.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρε 2:01 ,
Γνωρίζετε πολύ καλά πως οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται με διαφάνεια και όλα τα απαραίτητα χαρτιά εμπεριέχουν και έλεγχο
Σε αντίθετη με τν προφορική απευθείας ανάθεση που δεν περιέχει τίποτα. Κυριολεκτικά τίποτα. Μόνο μία υπεύθυνη δήλωση από έναν αντιδημαρχο η τον δήμαρχο, όπου ο φίλος σου (άλλο που ντραπηκες να κατέβεις μαζί του και πήγες αλλου) τις είχε κάνει φέιγ βολάν.
Το ξηρομερο άλλαξε δήμαρχο και με όλη την δημοτική ομάδα έχουν αλλάξει και το δήμο. Προσπαθώντας κάθε μέρα. Τα αποτελέσματα φαίνονται πια. Και αυτό είναι που σε τρώει. Η αχρηστοσυνη σου.
Νομίζω πως είσαι πολύ λάθος πληροφορημενος για τους χορηγούς. Η κρίση σου είναι από το τι έκανες εσύ , σίγουρα πλέον.
Ξέρεις εσύ! Ρόδα η ζωή! Ότι έδωσες θα πάρεις! Θυμήσου.......

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.