Ροή Αναρτήσεων

Mηνυτήρια αναφορά κατέθεσε πριν λίγο ο Π. Στάικος στην Εισαγγελία Μεσολογγίου κατά της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου για την ποιότητα του νερού στη Τ.Κ . Αστακού .






Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης σύμφωνα με πληροφορίες της ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS επισκέφτηκε πριν λίγο την Εισαγγελία Μεσολογγίου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την ποιότητα του νερού ύδρευσης της Τ.Κ. Αστακού επικαλούμενος :

-ότι στους χώρους των υδρομαστεύσεων σταβλίζονται ζώα και ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την ποιότητα του νερού από τα ούρα και τα κόπρανα τους


-ότι από παράπλευρους αύλακες γίνεται τεχνητή υπερχείλιση προς τις υδρομαστεύσεις και ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την ποιότητα του νερού από τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες αλλά και από τυχόν νεκρά ζώα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιάννη Τριάντη όποιος καβαλάει το καλάμι του μπαίνει στοκ κ@@@λο 3-4 μέτρα και όχι που θα κάνει ο πολιτικός απατεώνας με τον οποίο ήσουν υποψήφιος 3 και τέσσερις τετραετίες .
Αν διαθέτεις λίγη λεβεντιά και ίχνος φιλότιμο Ξηρομερίτη , πες αν από την ημέρα που έφυγα από Δήμαρχος Αστακού μπήκε στην Μαχαιρά μια πρόκα και με τα 3 χρόνια Τριανταφυλλάκη;;;;;
Πες ποις έφτιαξε τον Δρόμο Τσαπουρνιά -Μαχαιρά Μπαμπίνη ;;;
Ο Στάικος Ασφαλώς .!!!
Πες ποις ασφαλτόστρωσε όλους τους στον Μαχαιρά ;;;;
Ο Στάικος Ασφαλώς .!!!
Πες ποιος αντικατέστησε όλα τα φωτιστικά σώματα κωλοφωτιές στον Μαχαιρά , με σώματα ατμών νατρίου και έγινε η Νύχτα μέρα στον Μαχαιρά .!!!!
Ο Στάικος Ασφαλώς .!!!και πολλά άλλα:!!! Μόνο οίκτο μου προκαλείς Δυστυχή .

Ανώνυμος είπε...

Έφτανε ο δήμος αστακού στη μαχαιρα;

Ανώνυμος είπε...

8:15 Δημήτρη Τριαντη ήθελα να πω!!! Παναγιώτης Σταικος…

Ανώνυμος είπε...

Καλά κύριε 9:29 είσαι στα καλά σου ;;;
Ο Δήμος Αστακού έφτανε μέχρι την Μπαμπίνη και τα δυο αυτά χωριά είχαν ευνοηθεί πολύ από τα έργα στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού και σε αγαστή συνεργασία με τον τότε Νομάρχη Θύμιο Σώκο και με μάχες στο περιφερειακό συμβούλιο κερδίσαμε την κατασκευή του δρόμου της Παράκαμψης Φυτειών και μένει τώρα αυτός ο δρόμος για να τον συνεχίσουμε ως επόμενη Δημοτική Αρχή μέχρι Αρχοντοχώρι -Παναγούλα -Βάρνακα -Κανδήλα για να φτάσει στον Μυτικα και τον άλλο δρόμο από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την σύνδεση στον Άγιο Ηλία που θα συναντά την Ιονία οδό .!!
Κατάλαβες λοιπόν που έφτανε ο Δήμος και τι έργα κάναμε ή ήθελες να πουλήσεις μούρη ;;;
Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση ήταν. Μούρη προσπαθείς να πουλήσεις εσύ. Χωρίς καμία επιτυχία!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.