Ροή Αναρτήσεων

Καληνύχτα Ξηρόμερο... Δεν θα αλλάξεις ποτέ !

 


Γράφει-Σχολιάζει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Το εκλογικό αποτέλεσμα και όσα διημείφθησαν στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και ιδιαίτερα την κρίσιμη ημέρα των εκλογών, δημιουργούν τη στέρεη πεποίθηση ότι το Ξηρόμερο δεν  μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο άγνωστο και απώτερο μέλλον.

Ο λαός του Ξηρομέρου δέσμιος για ακόμη μία φορά πρακτικών και μεθοδεύσεων ορισμένων συγκεκριμένων ατόμων , που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο μέχρι να απαξιωθούν βιολογικά, ακολούθησε την'' πεπατημένη''.

 Υπέκυψε σε πιέσεις, υποσχέσεις και σε εξαγορά συνειδήσεων -όχι απαραίτητα δια του χρηματισμού αν και πολλά διαρρέουν για κάτι τέτοιο-και υπέταξε την θέλησή του, στα θέλω κάποιων άλλων, που εμφανίζονται ως οι σωτήρες του και ως εκείνοι που θα επιλύσουν κάθε  πρόβλημα, του κάθε πολίτη.

Οι ''πονηροί '' και επιτήδειοι πολιτευτές-ευτυχώς λίγοι στο σύνολο των υποψηφίων όλων των Παρατάξεων-κατάφεραν και αυτή τη φορά να υφαρπάξουν την ψήφο πολλών συμπολιτών μας, εκμεταλλευόμενοι τις κάθε λογής αδυναμίες τους. 

Είναι αυτοί οι ίδιοι, που στραγγάλισαν  πολλούς συνυποψηφίους τους, που  έκαναν δίκαιο και τίμιο αγώνα, αλλά έχασαν, γιατί η εντιμότητα , η ειλικρίνεια και η αξιοπρέπεια, θεωρούνται σήμερα και εκλαμβάνονται,  ως αδυναμία, ή ακόμη και ανικανότητα....

Οι Ξηρομερίτες, λοιπόν, απεδείχθησαν  ανήμποροι να ξεφύγουν από αυτό το αρρωστημένο κλίμα, που βασάνιζε και θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τόπο, ποιος ξέρει μέχρι πότε.

Με αυτή την έννοια οι πολίτες φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί ποτέ δεν αντελήφθησαν τη δύναμη της ψήφου τους και ''ελαφρά τη καρδία'' τη χάριζαν  στους Μαυρογιαλούρους.

''Φταίει κι ο ίδιος ο λαός, που είναι μαραζιάρης'', λέει  ο γνωστός τραγουδοποιός Σαββόπουλος.

Με αυτά και με τα άλλα, προέκυψε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, το χειρότερο των τελευταίων  30 ετών- από άποψη δυνατοτήτων φυσικά-  από το οποίο ελάχιστα, έως τίποτα μπορεί κάποιος να περιμένει.

Δεν είμαι πεσιμιστής, αλλά ρεαλιστής και  εκφράζω τους φόβους- αν όχι την πεποίθησή μου- ότι το Ξηρόμερο θα οπισθοδρομήσει μέσα στην πενταετία, που θα ακολουθήσει. Είθε να διαψευσθώ, για το καλό του τόπου.


Υ.Γ Να ευχηθώ σε νικητές και ηττημένους , σε εκλεγμένους και μη καλή δύναμη και υγεία και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο τόπος μας να πάει μπροστά.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ δεν κατάλαβες ακόμα ότι ο κόσμος σας έστειλε σπίτι σας εδώ και 4 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε Θωμά, σαν ψηφοφόρος τις παράταξης τριανταφυλλάκη, ότι αυτοί που εκλέχθηκαν στον συνδιασμό με τα λύπης μου διαπιστώνω εγω όπως και αρκετοί ακόμα ψηφοφόροι του ίδιου συνδιασμού ότι το επίπεδο τον εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων είναι πολύ κατώτερο από τους προηγούμενους εκλεγμένους, και κακά τα ψέματα εάν ο δήμαρχος δεν έχει δίπλα του αξιόλογους άνθρωπος δεν θα μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο σκαλί. Ίσως και αυτό να ήταν μια τιμωρία τον ψηφοφόρων να εκλέξουν μη ικανούς συμβούλους για να βλάψουν τον δήμαρχο. Σύντομα θα δούμε κατά πόσο θα ισχύσει αυτή η θεωρία.

Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ που δεν κατάφερε να εκλεγεί τα εβαλε με όλους γαλουνη Πανταζή και λοιπούς .

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΝ ΕΒΡΕΞΕ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ 7000 ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν ήρθες εσυ να το αλλάξεις με την παρέα σου

Ανώνυμος είπε...

Θωμα καλα κρασια το χειρότερο συμβούλιο θα ήταν με εσένα και με το παρεάκι σου

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαίνω την πίκρα σου Θωμά. τόσο κόπο έκανες αυτά τα χρόνια για να κάνεις πλύση εγκεφάλου τα τελευταία χρόνια αμέτρητα σκουπίδο-άρθρα τελικά άξιζαν 100 ψήφους. ένα πράγμα δεν καταλάβατε και που θα σας το πω πάλι δεν θα το καταλάβετε. με βρισίδι και ψέματα εκλογές δεν παίρνεις. Ο κάθε ένας σας έπαιξε τον αρνητικό ρόλο του. το πρόγραμμά σας περιείχε μόνο ύβρεις προς τους αντιπάλου, και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο γιατρός που έβριζε και συκοφαντουσε εντελώς ξεδιάντροπα. αλλά σας άρεσε τόσο πολύ που δεν νιώσετε ούτε και τώρα την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη. Καλά να περάσετε εκεί που θα πάτε και εσύ και οι άλλοι γκρουμερς

Ανώνυμος είπε...

Αλαζονεία του μπαρμπα . μιλάει η πίκρα της κατρακυλάς . Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ με τα ψεμματα που έγραφε πίστευε θα τον ψήφιζε ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω για τη παράταξη νέα μέρα που ψήφισα . Έπρεπε να εκλεγεί ο Μαργώνης , ο μπαρμπαρουσης και ο Κακούρης

Ανώνυμος είπε...

Θψμα όταν μαζευτήκατε στο Τσάρκο να βγάλετε αρχηγό ήταν καλα τότε δεν τα ήξερες αυτά ούτε μετα τα καταλαβες;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.