Ροή Αναρτήσεων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας κατά της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΝΑ



Ανακοίνωση εξέδωσε  ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας , 
Χρήστος Κουτσομπίνας , κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΝΑ να τιμωρήσει με απλή επίπληξη τον ΑΟ Παλαίρου για τα επεισόδια που έγινα στο μεταξύ του παιχνίδι.
Η ανακοίνωση:
Eνημερώθηκα για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής σχετικά με τα έκτροπα που δημιούργησε ο Α.Ο. Παλαίρου στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο Μοναστηράκι και αναρωτιέμαι αν είναι μόνο μια επίπληξη. Τότε για ποιο λόγο ο διαιτητής κάλεσε την αστυνομία και για ποιο λόγο ο διαιτητής επικαλέστηκε την μαρτυρία μας οτι τον προπηλάκισαν 5 άτομα.

Αλήθεια , ένα μπουκάλι πάνω σε ανήλικο ποδοσφαιριστή που του προκάλεσε τραυματισμό στο μάτι , χωρίς να έχει προκαλέσει κατά γενική ομολογία , παρουσία των γονιών του τιμωρείται απλά με μια επίπληξη?
Επιτέλους κύριοι της πειθαρχικής επιτροπής με τις αποφάσεις σας δεν προστατεύετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και προπάντων αφήνετε εκτεθειμένους και απροστάτευτους τόσο την διαιτησία όσο και τους παράγοντες που επενδύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αλήθεια τι θα γινόταν αν στη θέση του μπουκαλιού ήταν μια πέτρα ή άλλο αντικείμενο?Που θα ήμασταν σήμερα?
Εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου γιατί σαν παράγοντας θέλω τα παιδιά που μου εμπιστεύονται οι γονείς , να τα γυρίζω στο σπίτι τους σώα και αβλαβή.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.