Ροή Αναρτήσεων

Ζακυνθιακός – Έδωσε τα χέρια με Μπαρμπαρούση

Με τον Γεραγωτέλη να θεωρείται παίκτης του Ζακυνθιακού, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση, το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τον Γιώργο Μπαρμπαρούση που έρχεται από τον Άρη Αιτωλικού. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στους «γαλαζοπράσινους», που ζητάνε περισσότερη εμπειρία στο ρόστερ τους.
Μάλιστα ο νεαποκτηθείς παίκτης του Ζακυνθιακού Γιάννης Κολοβάκης προέρχεται από τον Άρη Αιτωλικού και ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρμπαρούση την περσινή χρονιά. Εκτός από τον εν λόγω άσο, το προπονητικό τιμ θα τσεκάρει και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που παίζει σε θέση αμυντικού χαφ.
Γενικότερα το ζακυνθινό σωματείο θέλει να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή, αφού στο φιλικό της Κυριακής με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, φάνηκαν οι αδυναμίες που υπάρχουν. Με την απόκτηση ενός μέσου και αν συνυπολογίσουμε και την απόκτηση του Μπαρμπαρούση, ο Ζακυνθιακός θα έχει κινηθεί άμεσα για να κάνει τις όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται το ρόστερ.
Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια, ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολλούς συλλόγους που έχουν δίψα για διάκριση. Για αυτόν τον λόγο και χρειάζεται η ομάδα του Ζακυνθιακού, ποδοσφαιριστές με πολλές συμμετοχές σε μεγαλύτερη κατηγορία, ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν και τα παιδιά από το νησί μας, στο να αποκτήσουν εμπειρίες και να σταθούν καλύτερα στο πρωτάθλημα.
Για αυτό και τα συνεχόμενα φιλικά για τους «γαλαζοπράσινους», με ομάδες από την Τρίτη τη τάξει κατηγορία. Πρώτο παιχνίδι στην σειρά είναι με τον Π. Α.Ο. Λουτρακίου, το ερχόμενο Σάββατο, με τον σύλλογο να θέλει εξαρχής εκεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση, υπάρχει η δικαιολογία ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά από τις σκληρές προπονήσεις. Στα επόμενα παιχνίδια που θα δούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, άμα ο Ζακυνθιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο αρχικά από πλευράς φυσικής κατάστασης και μετά ποιότητας. Σημασία μην ξεχνάμε δεν έχουν τα αποτελέσματα, αλλά η αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών.
Στα υπόλοιπα θέματα, από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Μαλαφούρης, Αθανασιάδης, Μπαρμπαρούσης και Κολοβάκης.
Εν τω μεταξύ, πλησιάζει και η κλήρωση για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής που γίνεται στις 29 Αυγούστου, και αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την ομάδα. Η επιθυμία όλων, είναι η κλήρωση να είναι βατή, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της διάκρισης. Υπάρχει βέβαια και περίπτωση να έρθει στο νησί μας, ένας μεγάλος αντίπαλος, όπως ο Πανσερραϊκός ή η Καβάλα, με τον οποίο θα μπορέσει ο Ζακυνθιακός να κοντράρει και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Πηγη:ημερα


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.