Ροή Αναρτήσεων

Άγρια συμπλοκή μετά από...περίεργο τροχαίο στο Αγρίνιο-Μαχαίρι και σιδηρογροθιές βρέθηκαν στο σημείο

ΑΤΡΟΧΑΙΟ21
Ένα περίεργο συμβάν έχουν αναλάβει και ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην συμβολή των οδών Καρπενησίου και Γρηγορίου Λαμπράκη, στο οποίο και ενεπλάκησαν δυο ΙΧ και μια μοτοσυκλέτα.
Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ έπεσε πάνω σε προπορευόμενη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 30χονος άνδρας και στην συνέχεια συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, το οποίο μάλιστα αναποδογύρισε στην μέση του δρόμου.
Εκείνο που προκαλεί ωστόσο τον έντονο προβληματισμό των αρχών είναι το γεγονός ότι μετά το ατύχημα οι επιβαίνοντες στο πρώτο ΙΧ, συνεπλάκησαν με τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Μάλιστα αν και από τις αρχές δεν εχει επιβεβαιωθεί επίσημα , μαρτυρίες κάνουν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό και χτυπήματα πιθανότατα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες του cityvoice.gr αναφέρουν  ότι έπειτα από έρευνες στο σημείο του τροχαίου όπου έλαβε χώρα και η συμπλοκή, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε φρεάτιο ένα μαχαίρι και δυο σιδηρογροθιές(!).
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μεταξύ του μοτοσυκλετιστή και των επιβαινόντων στο ΙΧ να υπήρχαν προσωπικές διαφορές, ωστόσο η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να φωτίσει το περίεργο αυτό συμβάν.
Ο 19χρονος που φέρεται ως δράστης του σοβαρού αυτού περιστατικού και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, εντοπίστηκε και έχει συλληφθεί, ενώ ο 30χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου σε σοβαρή κατάσταση.
πηγη:cityvoices

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.