Ροή Αναρτήσεων

Υπάρχουν και πνευματικά δικαιώματα


pre-video-katebasma«Κατέβηκε» από το You Tube το βίντεο του δήμου Αγρινίου για το final four του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών , τελικά όχι για λόγους… αισθητικής, αλλά για πνευματικά δικαιώματα.
Συγκεκριμένα, μόλις το βίντεο βγήκε «στον αέρα»  και αναρτήθηκε στο facebook δημότης της περιοχής που ασχολείται με βιντεοσκοπήσεις και  φωτογραφήσεις, φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι μέσα στο βίντεο υπήρχαν πλάνα που του ανήκαν και χρησιμοποιήθηκαν χωρίς να υπάρχει από πριν η έγκριση του. Κανονικά οι φωτογραφίες και τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν θα έπρεπε να  έχουν αυτήν την επισήμανση,  δηλαδή σε ποιόν ανήκει το πρωτογενές υλικό. Μετά και την έγκριση του. Κάτι που δεν έγινε.
Τελικά ο συνδημότης έκανε σχετικό αίτημα και στο You tube που το έκανε δεκτό  και «κατέβασε» το επίμαχο βίντεο… Έτσι εδώ και μερικές ώρες, αντί για το βίντεο υπάρχει… μαύρο με την σχετική επισήμανση. Οι επαγγελματικές δουλειές έχουν και κάποιες προϋποθέσεις και όρους. Προφανώς οι υπεύθυνοι δεν τους έλαβαν υπόψιν και αντί για διαφήμιση  του Αγρινίου μας προέκυψε δυσφήμιση…
Π.Η.Τ.
πηγη:agriniopress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.