Ροή Αναρτήσεων

Να αποκτήσει και έμβλημα ο Δήμος Ξηρομέρου.

  


Επιτέλους έχει ιστοσελίδα ο Δήμος Ξηρομέρου .... και με την λέξη επιτέλους νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι. Δεν νοείται στην εποχή της τεχνολογίας και της Πληροφορικής, ο Δήμος μας να μην διαθέτει ένα τόσο σπουδαίο και χρήσιμο εργαλείο για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Το ξαναγράψαμε. Έπρεπε να είχε γίνει από τον πρώτο χρόνο της προηγουμένης Δημοτικής Αρχής.

Κάτι άλλο που πρέπει να αποκτήσει ο Δήμος μας , πάντα κατά την προσωπική μας γνώμη, είναι το ΈΜΒΛΗΜΑ, όπως έχουν όλοι οι Δήμοι. Και μπορεί κάποιος να μας ρωτήσει "καλά τώρα αυτή είναι η προτεραιότητα για ένα δήμο σαν τον δικό μας που έχει τόσα προβλήματα;;" ε, όχι  μπορεί να μην είναι, αλλά είναι κάτι που για μας πρέπει να γίνει.  Ποια είναι λοιπόν η πρότασή μας;;
Ο Δήμος Ξηρομέρου να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους (δημότες, σχολεία ,καλλιτέχνες) για να στείλουν τις προτάσεις τους.  Την  τελική  απόφαση  για  την  πρόκριση  της  πρότασης,  μεταξύ  όλων  όσων  κατατεθούν,  που  θα  αποτελέσει  και το  νέο έμβλημα του  Δήμου,  θα  εγκρίνει  επιτροπή   που  θα  συσταθεί  για  τον  σκοπό  αυτό,  σε  συνεργασία   με  το  Δημοτικό   Συμβούλιο.

Το  έμβλημα μπορεί να  είναι από την ιστορία του τόπου μας , που είναι τόσο πλούσια, από την Λαογραφική μας παράδοση, παλιά σχέδια και εμβλήματα, πιθανόν  νεώτερα επιτεύγματα αντιπροσωπευτικά της περιοχής, καθώς επίσης και  η γεωγραφική της θέση και το φυσικό τοπίο που την περιβάλει, άλλα και μια σύγχρονη σχεδίαση.

Βασίλης Πολύζος

πηγη:ksiromeritiki matia

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.