Ροή Αναρτήσεων

Αστακός:Δειτε βίντεο απο το Bαλτί Αστακού

Το Βαλτί, είναι παραθαλάσσιος οικισμός του Αστακού στη περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας με υψόμετρο 15 μέτρα.
Βρίσκεται Ν.-ΝΑ. από τον Αστακό σε απόσταση 26 χλμ. και 29 χλμ. Δ.-ΒΔ. από το Αιτωλικό. Κοντά στο χωριό και μέσα σε σπηλιά απόκρημνης πλαγιάς είναι κτισμένη η Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Αστακού, η οποία πανηγυρίζει στις 24 Ιουνίου κάθε χρόνου. Ως οικισμός αναφέρεται για πρώτη φορά το 1940 όταν προσαρτήθηκε στην τότε κοινότητα Αστακού. Σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης, μαζί με τον Αστακό αποτελεί τη δημοτική κοινότητα Αστακού που υπάγεται στη δημοτική ενότητα Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΙ!!ΣΥΚΓΙΝΗΤΙΚΟ!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΙ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΕΔΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΤΟΥ 60.ΖΟΥΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΣΙΝΙΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΣΙΝΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟΤΕ.ΛΕΣΙΝΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΡΑΞΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΕΣΙΝΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΕ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.