Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρόμερου:ΤΟ "ΜΑΡΜΑΡΟ" ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .. ΠΑΛΙ ΟΙ...ΔΗΜΟΤΕΣ!!



Γράφει:Ηλίας Κοτρότσος 

Περαν της αυξησης των εσοδων απο τη διορθωση των τετραγωνικων μετρων των ηλεκτροδοτουμενων ακινητων αποφασισθηκε απο την οικονομικη επιτροπη του Δημου Ξηρομερου και η  αυξηση στα τελη υδρευσης-παγια απο 45 € σε 72 €/ετος

Κατα την Δημοτικη Αρχη η αυξηση ειναι περιπου 2,5 ευρω/μηνα και θεωρειται ηπια  δεδομενης της οικονομικης καταστασης του δημου που κινδυνευε να μπει σε επιτηρηση λογω της αδυναμιας του, να ισοσκελισει τα ανταποδοτικα τελη.
Επιπλεον τονιζουν οτι υπηρχε αδυναμια ληψης εστω και μικρου δανειου λογω της καταπατησης των ορων του δανειου 1.000.000 € που ειχε παρει η προηγουμενη δημοτικη Αρχη.
Κατα την αντιπολιτευση η αυξηση ειναι της ταξης του 60% και θεωρειται τεραστια.
Το βεβαιο ειναι οτι περα απο τη διαχυση ευθυνων  το μαρμαρο καλουνται να το  πληρωσουν παλι τα συνηθη θυματα ..οι δημοτες !!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανίκανοι είστε!!!
Να χ...... και τα πτυχία σας.!!!
Μην ξεχάσετε να πείτε ότι άλλη φταίνε!!! οι άλλοι είναι οι θεατές ο κόσμο το αποφάσισε ...Εσείς ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαναστάσης από την Παράταξη του Στάικου την καταψήφισε ,αλλά αυτών δεν ιδρώνει το αυτό τους .
Θα ιδρώσει όταν σε τρισήμιση χρόνια θα παρουσία τις κλωτσιές τους από αυτούς που τους ψήφισαν .

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η αναπτυξη εχει λεφτα ο κοσμος για να αυξηθούν τα δημοτικα τέλη ???ας μαζέψουν αυτα που χρωστάνε πρωτα κσι μετα να κανουν αυξήσεις αλλα σε λογικό Πλαίσιο οχι 50 και 60 τις εκατο !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΝΕΡΟ ,ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Κ Τζαχρήστας Μαντζαρης κ Σαμαλεκος οι λαλιστατοι κατά τα άλλα τι λένε Σκέφτονται να διαφωνήσουν σύμφωνοντας η να συμφωνήσουν διαφωνοντας

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα μας λέγατε οτι πάμε για επιτήρηση και δεν μπορείτε να κάνετε προυπολογισμό!!!μήπως να το ψάξετε λίγο καλύτερα γιατι δεν νομίζω οτι βρήκατε την καλύτερη λύση.Να πληρώνει ο κόσμος τ μάρμαρο δεν ειναι καινούργιο,όποιος και να εκλεγόταν αυτο μπορούσε να το κάνει.Ο κόσμος σας ψήφισε για να διοικήσετε διαφορετικά ,να εξοικονομήσετε χρήματα με τους τρόπους που υποσχεθήκατε προεκλογικά οχι φορτώνοντας σε μασ το χρέος.

Ανώνυμος είπε...

Φωνάξτε τον Κολια να σας σώσει έχει την τεχνογνωσια Θα κάψουν τα πτυχία τους οι αμισθοι

Ανώνυμος είπε...

Μάτζαρης ειναι αντίθετος ο Σαλαμαλεγκος είνα αντίθετος !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάτζαρης άλλα φηφίζει και άλλα λέει.Στα λόγια είμαστε όλοι καλοί!!

Ανώνυμος είπε...

Μάτζαρης και Σαμαλεκος λένε Γύρω γύρω ότι είναι αντίθετοι και μόλις πάνε στο συμβούλιο κάνουν τους κόκορες εκεί δεν είναι αντίθετοι, αλλά δεν πειράζει θα φάτε καλά και εσείς νομίζετε ότι ο λαός ξεχνάει; Αμ δε, θα σας μαυρίσουν και εσας όπως τους προηγούμενους.

Ανώνυμος είπε...

Μην πετροβολατε και τους δύο τρεις που έχουν μια άλλη πρόταση ακόμα και αν δεν μπορούν να την κάνουν πλειοψηφία ακόμα

Ανώνυμος είπε...

Η ευθύνη είναι πρώτα του δημάρχου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.