Ροή Αναρτήσεων

Ενημέρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λευτέρη Κατσαούνη, προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, για την διαδικασία των συνεδριάσεων λόγω ειδικών συνθηκών.

leyteris katsaoynis 1632020
 
Αστακός 16-3-2020
Αριθμ. πρωτ: ΔΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πληρ. Πανταζή Πανωραία
Τηλ. 2646360527, Fax: 2646042531
ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού
Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου
 
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Βλέπουμε ότι τα δεδομένα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού covid-19 αλλάζουν συνεχώς και λαμβάνονται όλο και αυστηρότερα νέα μέτρα από την Κυβέρνηση της χώρας.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας των Συλλογικών Οργάνων με τα νέα αυτά δεδομένα, το ΥΠ.ΕΣ εξέδωσε την 1838/13-2-2020 εγκύκλιο, που περιγράφει τον τρόπο λήψης αποφάσεων στην ιδιάζουσα αυτή περίπτωση.
Μετά την έκδοση της 1967/13-3-2020 πρόσκλησής μου, για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/3/2020 ώρα 18:00, κεκλεισμένων των θυρών, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων εξέφρασε την ανησυχία της και διατύπωσε έντονες επιφυλάξεις για την παρουσία τους στην εν λόγω συνεδρίαση. Ύστερα από τα παραπάνω σας ενημερώνω ότι η συνεδρίαση αυτή θα γίνει τελικά δια περιφοράς.
Παρακαλώ τους αρχηγούς των παρατάξεων, αν έχουν εναλλακτικές προτάσεις για όσα θέματα προβλέπεται, να τις στείλουν με e-mail στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα.
Επίσης τους Δημοτικούς Συμβούλους, αφού μελετήσουν τα θέματα και τις εισηγήσεις, να είναι προετοιμασμένοι και να στείλουν τις παρατηρήσεις τους αν έχουν με e-mail στη Γραμματεία, καθώς και τι ψηφίζουν ανά θέμα. Όσοι δεν έχουν e-mail, με μήνυμα στο κινητό της Γραμματείας.
Η ψηφοφορία θα γίνει την ώρα της συνεδρίασης 18:00 της 19/3/2020 και μετά, αφού θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τυχόν εναλλακτικές προτάσεις.
Πρόθεση της προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου σε καμία περίπτωση δεν είναι να παίρνονται αποφάσεις με αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων για λόγους Δημόσιας Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και Ανωτέρας Βίας και ζητάω την κατανόηση και όσων συναδέλφων διαφωνούν.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι δια περιφοράς, τι αλλο θα διαβάσουν τα μάτια μας με εσας εκεί πέρα...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά καλύτερα θα τα έκανε ο Γαλουνης.... Θα πέρναγε ότι ήθελε και θα έλεγε δεν μπορούσα να σας ρωτήσω κορονοιος.... Τα μάτια σας διαβάζουν τα νόμιμα πραχθεντα αλλά γράφεται ηλιθιότητες για να δικαιολόγησεται την ξετσιπωσια που σας διακατέχει....

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε ξετσίπωτο ανθρωπάκι αν ήταν ικανό το τριαντφυλλάκι σου θα είχε έτοιμο τον προϋπολογισμό από τον Δεκέμβριο και ώρα βάζει το περίστροφο στον κρόταφο των συμβούλων του να ψηφίσουν εξοντωτική αύξηση στο πάγιο τέλος της ύδρευσης ,για την οποία ντρέπονται να βγουν στην κοινωνία .ομως φαίνεται πως δεν είσαι μόνο ξετσίπωτος ,αλλά και ηλίθιος .

Ανώνυμος είπε...

Ξετσιοωτο ηλιθιο ανθρωπάκι πες μου πότε δήμαρχος έφερε προϋπολογισμό πριν τον Μάρτιο.....; από Σαμαρά μέχρι Γαλουνη κοίτα λίγο το διαύγεια να ξεστραβωθεις καθυστερημενο

Ανώνυμος είπε...

4:34ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;ΠΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.