Ροή Αναρτήσεων

Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη.!!



Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη ,όταν καλύπτεις τον αρχιθεατρίνο Σαμαλέκο ,όταν πριν λίγους μήνες τον επέπληττες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας του ,πως είναι άσχετος και να είναι πιο προσεκτικός ,όταν θα μιλάει μέσα στο Συμβούλιο .!!!!

Δεν απάντησε ο εκλεκτός σου Αντιδήμαρχος κύριος Σαμαλέκος στην ερώτηση Στάικου  ,πόσες παροχές έκοψε μέχρι την Παρασκευή 10/7/2020, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο.


Δεν μας είπατε όμως ούτε εσείς για αυτό το πραγματικά σοβαρό θέμα ,για το οποίο σας δηλώσαμε μέσα στο Συμβούλιο ,αλλά και μέσα από τα Blogs ,ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πραγματική προσπάθεια, να κόψετε παράνομες παροχές ,αλλά και κακοπληρωτών ,για να μην επωμίζονται το βάρος των εξόδων της ύδρευσης φτωχοί συνταξιούχοι , πόσες αλήθεια παροχές έκοψε ο Αντιδήμαρχος σας ;;;;;

Ενημερώστε το λαό εδώ και τώρα για την αλήθεια, που θέλει να ακούσει από εσάς ;;;;

Αριθμό υπέρμαχε και δήθεν προστάτη των αδυνάτων;;;

Να ακούσει το νούμερο  των κομμένων  παροχών ,  περιμένει από εσένα κύριε  Δήμαρχε ο λαός , γιατί όταν δεν απαντάτε γίνεστε εσείς νούμερα .!!!!

   
Τι συμβαίνει λοιπόν δεν γνωρίζεται το νούμερο των κομμένων παροχών ή   τι γίνεται στον δήμο και ο ρόλος σας ως Δημάρχου είναι απλά διακοσμητικός ή μετείχατε συνειδητά και εσείς ο ίδιος στην θεατρική παράσταση Σαμαλεκου ,για να καλύψετε τις τεράστιες ευθύνες σας ως δημοτικής αρχής που αφήσατε για πολλές ημέρες τον Αστακό χωρίς νερό .


Εδώ στον Αστακό λένε ,δεν το μαρτυρά η γίδα ,το μάρτυρα το κέρατο .
Την Δευτέρα το πρωί θα σας υποβάλλουμε  όμως αίτηση ,για να μου απαντήσετε εγγράφως, για το πόσες και ποιων κόψατε το νερό και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο Σάκος και πως θα πάει ο κάθε κατεργάρης στην θέση του .
Η λάσπη σας δεν πιάνει πια .!!!
Τώρα είναι η ώρα για να απολογιέστε ,για τις ανεπάρκειες και τα ανομήματά σας .

Μόνο 11 από τους 27 συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισαν το ψήφισμα Σαμαλέκου , πράγμα που σημαίνει όχι απλά την διαφωνία  της μεγάλης  πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου , αλλά και την πλήρη απαξίωση στο δίδυμο της Συμφοράς  Τριανταφυλλάκη  -Σαμαλέκου , που μάταια προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα , για να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες τους ,που άφησαν τόσες ημέρες τον Αστακό χωρίς νερό , πιστεύοντας μάταια όμως , πως έτσι θα γλιτώσουν  από την μήνη των Αστακιωτών , που τους άφησαν επανελεγμένα χωρίς νερό για ημέρες .

Για το μεγάλο φαγοπότι στην ύδρευση θα μιλήσουμε αργότερα και για το ποιοί και για ποιους λόγους  υπονόμευαν τον πρώην αντιδήμαρχο ύδρευσης , ο οποίος ήταν μεταξύ των συμβούλων, που καταψήφισε το ψήφισμα Σαμαλέκου .!!!!


Αστακός 12/07/2020

Εκ του γραφείου τύπου  της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομερου .

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Παναγιώτη υπερασπίζεσαι τον πρώην αντιδήμαρχο ύδρευσης όταν τρώγεται όμως την αστακομακαρονάδα πριν της εκλογές και ήταν παρών και αυτός και μετά σας πούλησε για να πάει με τον κύριο δήμαρχο δεν λέτε κάτι εσύ με τον Γαλουνη και τώρα τον παρακαλάτε για να γυρίσει πίσω

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΙΑΣΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.....ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ.....Ή ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΊΑ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ALL INCLUSIVE ΣΤΗ ΜΠΟΛΕΤΑ ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΡΟΥ ΚΌΣΤΙΣΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ .....ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΙΝΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

Σταικο έχεις δίκιο είσαι γιος σφακτη και το στρίβεις το μαχαίρι και είσαι από καλάματα αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι στο Ξηρόμερο είμαστε όλοι σφαχτες....

Ανώνυμος είπε...

Με τον κύριο Τριανταφυλλάκη ήταν να φάμε μαζί 6 μήνες πριν τις εκλογές ,όπου ο ίδιος μπροστά στον κύριο Αποστόλη Ντίνο και στον κύριο Φώτη Λιβάνη είπε πως θα ήταν υποψήφιος στο Συνδυασμό μου .
Όταν πέρασα από το Κέντρο Υγείας για να υπενθυμίσω την ώρα στον κύριο Τριανταφυλλάκη ,εκείνος μου απάντησε πως δεν θα μπορούσε να έρθει ,γιατί είχε οικογενειακό πρόβλημα αφού ο κουνιάδος του του είπε ,ότι έπρεπε να τον ρωτήσει ,γιατί είναι επαγγελματίες .
Τότε εγώ του είπα δεν πειράζει Γιάννη ,κανένα πρόβλημα .
Πήγαμε οι άλλοι που είχανε κανονίσει για φαγητό στου Λιγνού στο Καραϊσκάκη και ο κύριος Τρισνταφυλλάκης πήγε το ίδιο βράδυ και έφαγαν με τον κύριο Γαλούνη και τις γυναίκες τους αφού πρώτα έκοψαν παρέα την βόλτα στην παραλία ,άλλα μπρατσέτο .
Στο τραπέζι τους ήταν και ο Νιάφας .
Την επόμενη ημέρα ,όπως ήταν λογικό ,ρώτησα τον κύριο Τριανταφυλλάκη ;
Μα καλά ήταν να φάμε μαζί και εσύ το ίδιο βράδυ ήσουν με τον Γαλουνη ;
Και εκείνος μου έδωσε την απάντηση ,που έμεινα ξερός .!!!
Κοινωνικές σχέσεις είναι αυτές και δεν απαγορεύονται .!!!!!
Μετά από αυτά εξακολουθείς να επιμένεις στο σχόλιο σου ,αντί να πας να τον συγχαρείς τον κύριο Τριανταφυλλάκη .!!!!
Σε περίπτωση που αμφισβητηθούν αυτά ,που είπα ,θα πάμε στον Άγιο Νικόλαο και αφού ακουμπήσουμε το χέρι μας επάνω στο Ιερό Ευαγγέλιο θα ορκιστούμε στην ζωή της κόρης μου εγώ και ο Αξιότιμος κύριος Δήμαρχος στην ζωή της κόρης του ,πέραν των μαρτυριών των ανθρώπων που ανέφερα .!!!!
Επιμένεις λοιπόν στο σχόλιο σου ή ζητάς συγνώμη μετά από αυτά που έμαθες ;;;;
Για μένα πάντως ο όρκος είναι δεδομένος .!!!
Θα περιμένω και τον άλλο όρκο αν αμφισβητηθούν αυτά που ανέφερα .!!!!
Γι αυτό σιωπή όταν πιάνεις στο στόμα σου το όνομα Σταικος κύριε 3:37
Μετά παρρησίας .

Παναγιώτης Στάικος
Που στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού θυμούνται όλοι οι πολίτες ,πως δεν έλειψε ούτε μια ημέρα νερό στον Αστακό ,αφήνω στην μισή από την πρώτη και την δεύτερη θητεία μου ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού,που φέραμε το νερό στον Αστακό ,γιατί τότε θα μου πεις ,πως ήταν καινούργιο το δίκτυο και τα μηχανήματα .!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Παναγιώτη είσαι παλικάρι , που τους ξεβράκωσες τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό και έτσι δεν έπεσαν απλά οι μάσκες τους ,αλλά και το τελευταίο φίλο συκής .Οσο για κάτι νούμερα που μιλάνε για πατερίτσες ακόμη ,είναι απλά ανόητοι και δεν καταλαβαίνουν, πως αυτά τα φτηνά μια φορά πιάνουν .τώρα τους έχεις βάλει για τα καλά τις πατερίτσες στον κ .....και σε αυτόν τον 6,10 ,εκτός και αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που ξεβράκωσες .
Μαζί σου .μην μασάς .να τα βγάζεις ωμά όλα στην φόρα .
Τώρα τους φτύνουν και πολλοί από εκείνους ,που τους ψήφισαν .

Ανώνυμος είπε...

Μηχανορραφίες, σκευωρίες, διαπραγματευσεις μυστικες συμφωνιες, ανίερες συμμαχιες για να ξεγελασουν τους πολιτες να παρουν τις εκλογες και την κουτάλα για να αρχισουν το φαγοπότι εις υγείαν των κορόιδων

Ανώνυμος είπε...

Σταϊκε τρως τρελό τρολαρισμα.
Είσαι όντως πατεριτσα.

Ανώνυμος είπε...

'δέν μας χέζεις όρεψευτομαγκασαχλαμάρα'

Ανώνυμος είπε...

Κε Παναγιώτη Στάϊκο
Η τοπική κοινωνία του δήμου μας ενδιαφέρεται να λύνονται χρονίζοντα προβλήματα και όπως είναι για παράδειγμα το θέμα της ύδρευσης και ουδόλως νομίζω ενδιαφέρεται για τις διαπροσωπικές ή κοινωνικές σχέσεις των εκλεγμένων πολιτικών εκπροσώπων του δήμου μας.
Ωε εκ τούτου κε Παναγιώτη Στάίκο μπορεί να εχετε προσωπικά παράπονα απο συναδέλφους σας στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου και των Κοινοτήτων, αυτό δέν αναιρεί σε καμια περίπτωση και λογική, την ανάγκη λύσης σε χρονίζοντα προβλήματα που αφορούν την κοινωνία του δήμου μας.
Καλό σας βράδυ Κε Στάϊκο

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχχαχχααχχα εχεις χάσει τη μπάλα.ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ...ΜΑΖΕΨΟΥ ΠΙΑ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ....ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

σιγα μη νοιάζει το σωστό κόσμο με ποιούς τρωνε και πίνουν τσ ποτα τους
ο Σταικος, ο Λευτερης, ο Λαινας , ο Τζαχρήστας, ι Γαλουνης, ο Σουλας ο Βασίλης, ο Βασιλης ο Πολύζος, ο Μουρκούσης ο Βασίλης κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

και κάποια άλλα """""κουμάσα"""""""" του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Στάικο ολοι ξερουμε πώς γινόταν ανέκαθεν και πως ακόμα γίνονται οι τοπικοι συνδυσμοί στις κοινότητες μας και στα χωρια μας.
εν ολίγοις μιλάμε για την πλήρη απολιτικοποίηση της έννοιας της πολιτικής και των ιδεών της πολιτικής. αυτή η κστεστημένη νοοτροπία πρέπει να αλλάξει στο μέλλον για την αναβάθμιση της πολιτικής και την πρόοδο της κοινωνίας μας.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα

Ανώνυμος είπε...

Κοινωνική πρόοδος δέν είναι μόνο τα τεχνικά έργα
που βελτιώνουν την κσθημερινότητα των δημοτών ενός δήμου
και όπως νομίζουν κάποιοι "απολίτικοι" του δήμου μας
αλλά το κυριότερο κοινωνική πρόοδος είναι
και οι πολιτικές ιδέες και πολιτικές πρακτικές
που συμβάλλουν στην διαμόρφωση αρμονικότερων
κοινωνικών σχέσεων των ανθρώπων μιας κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

6:57 ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΡΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ....ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΙΥΝ ΚΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ..... ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΟΣ ΚΑΟ ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ......ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτήρης είναι ο μεγαλύτερος θεατρίνος....

Ανώνυμος είπε...

Όχι αναλφάβητοι, ούτε ανεπάγγελτοι, ούτε και αγράμματοι.Αλλά:
απολίτικοι και απολίτιστοι.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ αποτελεσματικός οφείλετε να παραδεχτείτε.....σας εχει παει τρένο και δεν κνιεστε ντιπ.....μονο κάτι Φωνούλες πριν ξεψυχησετε.....τωρα ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.