Ροή Αναρτήσεων

Δημοτικό Σχολείο Αστακού: Κλειστά Τμήματα λόγω COVID-19



Ανακοινώνεται ότι τα τμήματα Β΄2 και Ε΄ του σχολείου μας θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 σε μαθητές του τμήματος. Ενημερώνουμε επίσης ότι τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται και ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση τόσο στην αίθουσα του Β'2 όσο και σε ολόκληρο το κτήριο του Παραρτήματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε πλήρη έλεγχο ο ιός στο Δήμο Ξηρομέρου....έτσι μας είπε ο δήμαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλει προσοχή η κατάσταση γιατί τα παιδάκια χωρίς βέβαια να έχουν αυτά καμία ευθύνη, ήταν στο σχολείο τη Δευτέρα, παρόλο που ο μπαμπάς, μετά τον οχετό και το ανάθεμα που έριξε σε όλο τον Αστακό, έλεγε ότι δεν πήγαν σχολείο.
Ας ελπίσουμε να σταματήσει εδώ και αυτοί που νοσησαν να το περάσουνε ανώδυνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπαμπάς κύριε τον 9:46 την Δευτέρα δεν γνώριζε ον είναι θετικός στον ιό... Το ανάθεμα που λες έγινε την Τρίτη που τα παιδάκια δεν πήγαν σχολείο και κάποιοι καλοθελητες βγήκαν και είπαν ότι τα είδαν στο σχολείο και τα διώξαμε... Κι εσύ στη θέση του το ίδιο και χειρότερα θα έκανες... Είναι ντροπή αυτά που λέγατε όπως και σε σένα που το αναφέρεις πάλι... Ο μπαμπάς των παιδιών έριξε άδεια και έπιασε γεμάτα γιατί απ ότι φαίνεται τσιμπισατε εσείς που αντιδράσατε γιατί μάλλον εσείς βγάλατε αυτές τις φιμες με δόλο.... Οπότε όταν πρόκειται για παιδιά καλό είναι να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό πρην πείτε ότι βελάκια σας κατέβει.... Και κάτι άλλο κάνεις άνθρωπος (κύριε) που σέβεται την οικογένεια του, την κοινωνία και τους πελάτες του αν γνώριζε ότι είναι θετικός στον ιό δεν θα άνοιγε το μαγαζί του και ούτε τα παιδιά του θα τα έστελνε στο σχολείο... Αυτά.. Και κάτι άλλο μήπως εσύ ξέρεις αν είσαι θετικός στον ιό και κοιτάς να καλυφθείς?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.