Ροή Αναρτήσεων

Σπύρος Ζώγας: Είμαι θετικός και θα το ήθελα πολύ


Προς ενημέρωση

Θεωρώ ότι πρέπει να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα σχετικά με αυτά που ακούγονται το τελευταίο χρονικόδιάστημα γύρω από το όνομα μου σε ότι αφορά τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Στην διάρκεια της περσινής χρονιάς στενοί συνεργάτες του κ. Τριανταφυλλάκη σχεδόν καθημερινά με παρακαλούσαν να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό τους και αυτό που τους έλεγα ήταν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Στο τέλος της χρονιάς έχοντας πάρει την απόφαση μουνα θέσω ξανά υποψηφιότητα μιλώντας με τον κ. Τριανταφυλλακη στο να είμαι μαζί του στο τοπικό συνδυασμό μου είπε το εξήςΕίμαι θετικός και θα το ήθελα πολύ. Και φτάνουμε σήμερα δυόμιση μήνες μετά και δεν με έχει ανακοινώσει ακόμη γιατί όπως μου λέει δεν μπορεί να πάρει την έγκριση (ο νοών νοείτω).Μάλλον τόσο οι στενοί συνεργάτες του όσο και ο ίδιος λογαριάζανε χωρίς τον ξενοδόχο. 

 

Υ.Σ.  Τελικά επιβεβαιώνονται όλοι αυτοί που λένε ότι το συνδυασμό του κ. Τριανταφυλλάκη στην Παλαιομάνιναδεν το κάνει ο ίδιος αλλά κάποιοι άλλοι.

ΖΩΓΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κύριε Σπύρο Ζώγα αντιληφθήκατε τι είπατε ;
Αλήθεια εσείς Ταξιτζής δηλαδή άνθρωπος της πιάτσας δεν είχατε πάρει χαμπάρι ,τι σημαίνει Τριανταφυλλάκης και η παρέα του ;
Αντιλαμβάνεστε τι προσβολή είναι αυτό σε σένα και προπαντός προς τον πατέρα σου ,ο οποίος είχε διατελέσει και Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας και χαίρει της εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του χωριού .
Και μετά από αυτή την πρωτάκουστη προσβολή τι σκοπεύετε να κάνετε κύριε Ζώγα;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.